IMA JOŠ HUMANIH LJUDI! Jokićev potpis leči bolesnu decu u Srbiji (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

25.07.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priključite se humanitarnoj licitaciji.

IMA JOŠ HUMANIH LJUDI! Jokićev potpis leči bolesnu decu u Srbiji (FOTO)

Foto: Instagram.com/airserbia

Naši reprezentativci su stigli i smestili se u Olimpijsko selo, gde će moći da se odmore i pripreme za predstojeća takmičenja Olimpijskih igara. Međutim, dok su naši košarkaši leteli ka Parizu, ljudi koji su bili u istom avionu su naravno poželeli da dobiju autogram od svojih idola.

Kao što svi znamo, ti potpisi se mogu unovčiti, tako je jedan momak došao na ideju da to i uradi i da taj novac bude iskorišćen u humanitarne svrhe. Nemu je patriotsku zastavu potpisao najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić, svestan je da za to može mnogo novca da se dobije i tim povodom pozivaju sve da se priključe licitaciji koja će trajati do ponedeljka 29.07. do podneva.

- Naše gore list, momak koji je dete naselja, je odnedavno stjuart. Igrom slučaja danas je bio na letu kojim je naša košarkaška reprezentacija otišla u Lil na Olimpijske Igre. Kao i svaki patriota, imao je zastavu spremnu kod sebe. Tu zastavu potpisao mu je ni manje ni više nego najbolji igrač sveta, naš Nikola Jokić. Samim tim njena vrednost je ogromna. Ovu zastavu stavljamo na humanitarnu licitaciju, prihod od licitacije će zajedno sa prihodom od turnira ići kao pomoć nekoj od porodica u sklopu projekta humanitarne organizacije Srbi za Srbe. Početna cena zastave je 4.000. Licitacija će trajati do ponedeljka 29.07.2024. u 12:00 - piše na instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading