"UHVATILI" SMO ZVEREVA NAKON ŠTO JE NADAL OTKAZAO TRENING SA NJIM: Evo šta trenutno radi poznati teniser (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zverev izašao iz Olimpijskog sela kako bi se osamio...

"UHVATILI" SMO ZVEREVA NAKON ŠTO JE NADAL OTKAZAO TRENING SA NJIM: Evo šta trenutno radi poznati teniser (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nemački teniser Aleksandar Saša Zverev je danas trebalo da ima trening sa Nadalom, ali je Rafa u poslednjem momentu otkazao zbog povrede.Španski teniser Rafael Nadal, koji je stigao u Pariz u ponedeljak, iznenada je otkazao trening dan pre otvaranja Olimpijskih igara. Nakon što je u sredu trenirao sa Karlosom Alkarazom, sa kojim će igrati dubl, Nadal je trebao da se pripremi za trening protiv Saše Zvereva uoči žreba, ali je odlučio da odustane od treninga.

Pitanje je da li je otkazivanje treninga preventivna mera ili postoji nešto ozbiljnije što je uzrokovalo ovu odluku. Bandaža koju je nosio oko desne butine dodatno je podstakla spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju.

S obzirom na to da mu je ipak slobodno popodne, Zverev je odlučio da izađe iz Olimpijskog sela i da bude malo sam.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Međutim, naš izveštač iz Pariza Radovan Bibić je nabasao na njega, ali Zverev nije bio zainteresovan da razgovara sa njim, već je samo sedeo na zidu u blizini i gledao je u svoj mobilno telefon.

Republika

Foto: Republika

Saša Zverev

 

Da se podsetimo, nemački teniser Aleksander Zverev eliminisan je u osmini finala Vimbldona protiv Tejlora Frica, iako je vodio 2:0 u setovima. Još jednom smo videli da se Zverev "ugasio" kada je bilo najvažnije, međutim prema informacijama iz Nemačke nije u pitanju psiha, nego povreda koju je zadobio protiv Kamerona Norija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading