MURINJO NAPRAVIO PAKLENI TRANSFER: Tadić dobija fanstatičnog saigrača!

Autor:

Sport

25.07.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče se opasno pojačao.

MURINJO NAPRAVIO PAKLENI TRANSFER: Tadić dobija fanstatičnog saigrača!

Foto: www.profimedia.rs

Marokanski fudbaler Jusef en Nesiri postao je novi igrač Fenerbahčea, a turski klub je danas zvanično potvrdio ovu vest. En Nesiri je izrazio svoje oduševljenje dolaskom u klub, ističući da je srećan što će igrati za tim koji dugo poznaje i prati. 

- Daću sve od sebe na terenu. Nadam se da ćemo ostvariti svoje ciljeve i usrećiti naše navijače - naveo je Marokanac.

Foto: Profimedia

Jusuf en Nesiir

Marokanski fudbaler je istakao da je bilo mnogo timova zainteresovanih za njega, ali da je odabrao Fenerbahče jer je smatrao da je to najbolja odluka za njegovu karijeru. En Nesiri je za reprezentaciju odigrao impresivnih 73 utakmice i postigao 20 golova, što svedoči o njegovom značajnom doprinosu nacionalnom timu. Takođe, tokom karijere nastupao je za renomirane klubove poput Malage i Leganesa, stičući dragoceno iskustvo koje će moći da podeli sa svojim novim saigračima u Fenerbahčeu.

Fenerbahče je na početku ove sezone postavio za trenera Portugalca Žozea Murinja, čime je dodatno pojačao svoju ekipu i ambicije za predstojeće takmičarske izazove. Ova promena na trenerskoj poziciji donosi novu dinamiku i očekivanja u klubu, a dolazak Jusefa en Nesirija dodatno će ojačati timsku igru i pružiti nove mogućnosti za ostvarivanje sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading