NOVAK I ALKARAZ SE TUŠIRAJU ZAJEDNO? Zanimljiv susret Đokovića i Karlitosa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova izjava srpskog tenisera je sve nasmejala.

NOVAK I ALKARAZ SE TUŠIRAJU ZAJEDNO? Zanimljiv susret Đokovića i Karlitosa!

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz, dva vrhunska tenisera, trenutno se nalaze u Parizu gde se pripremaju za nadolazeće Olimpijske igre. Iako su na terenu veliki rivali, van njega su pre svega prijatelji. Danas su se njih dvojica sreli i kamera "Eurosporta" zabeležila je zanimljivu interakciju između njih.

Dok su se pripremali za nastup na Olimpijadi, Novak je izjavio: "Nismo se tuširali zajedno," uzrokujući smeh među okupljenima. Ovo pokazuje njihovu prijateljsku i šaljivu stranu, koja često ostaje neprimećena zbog njihovog profesionalnog rivalstva. Novak će se u prvom kolu Olimpijskih igara u Tokiju suočiti sa Metjua Ebdenom, dok će Alkaraz odmeriti snage sa Hadijem Habibom. Očekuje se da obojica pruže izuzetne performanse na ovom velikom sportskom događaju.

 

 

Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, ima priliku da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, što bi bio još jedan značajan momenat u njegovoj izuzetnoj karijeri. 

Ovaj susret između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza pokazuje da su sportisti, pored svojih sportskih dostignuća, pre svega ljudi sa empatijom i prijateljskim odnosima. Njihovo prijateljstvo i međusobno poštovanje doprinose pozitivnoj slici sporta i nadamo se da će obojica ostvariti uspeh na nadolazećim Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading