ZBOG NJE SE U OLIMPIJSKOM SELU NEĆE SPAVATI: Atraktivna Brazilka stigla u Pariz - njen skandal iz Rija se i dalje prepričava! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

25.07.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se ovoga puta usresrediti na sportska ostvarenja?

ZBOG NJE SE U OLIMPIJSKOM SELU NEĆE SPAVATI: Atraktivna Brazilka stigla u Pariz - njen skandal iz Rija se i dalje prepričava! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ingrid.oliveira96

Na Igrama u Riju 2016, brazilka Ingrid Oliveira je izazvala pravu buru svojim ponašanjem u Olimpijskom selu. Sada, dok se priprema za nastup na Olimpijadi u Parizu, njen skandal iz prošlosti ponovo privlači pažnju javnosti.

Ingrid Oliveira je postala poznata širom sveta kada je izbacila svoju cimerku iz sobe kako bi imala intimni odnos sa kajakašem Pedrom Gonsalvešom. Njihova aktivnost je bila toliko glasna da su "probudili pola grada". Ovaj incident je izazvao šok i zgražanje, a Oliveira je čak i bila prozvana "se*si maratonkom".

Posledice ovog skandala nisu izostale. Iako se takmičenje u skokovima u vodu približavalo, Oliveira je odlučila da se prepusti zadovoljstvu. Na kraju je zauzela osmo, odnosno poslednje mesto u finalu, što je bilo razočaravajuće s obzirom na njen talenat i potencijal.

Oliveira je izrazila duboko žaljenje zbog celokupne situacije, ističući da je provela dane plačući kada su je obavestili da će izaći u javnost. Takođe, istakla je da su je mediji stigmatizovali i fokusirali se isključivo na njenu intimnu vezu, umesto na sportske rezultate i dostignuća.

 

Ona se branila tvrdnjom da nije izbacila cimerku iz sobe, kao i da je njihov intimni odnos procurio u javnost, dok su drugi slični slučajevi prošli neprimećeno.

Oliveira je otkrila da je atmosfera u Olimpijskom selu bila prilično opuštena i da su se dešavale brojne neobične situacije. Pominjanjem broja podeljenih kondoma i flertovanja putem aplikacije Tinder, ona je skrenula pažnju na to da je njen slučaj "procurio" upravo zbog predrasuda prema ženama.

Unatoč skandalu i kontroverzi, Ingrid Oliveira je uspela da se kvalifikuje za nastup na Olimpijadi u Parizu. Ovoga puta, ona se nada da će je javnost zapamtiti po sportskim dostignućima, umesto po skandalima i tračevima.

Oliveira je očigledno odlučna da se izbori sa prethodnim događajima i da se fokusira na svoju sportsku karijeru, nadajući se da će njene buduće nastupe pratiti pozitivni komentari i priznanja za njene sportske veštine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jolanda

25.07.2024 13:08

A je li javnost osudila na isti način gospodina kajakaša sa kojim je imala odnose?