JOŠ PARIZ I GOTOVO! Nekadašnji broj jedan završava svoju tenisku karijeru

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emotivnoj poruci koju je podelila sa svojim pratiocima, Kerber je istakla da će Olimpijske igre u Parizu biti njen poslednji profesionalni turnir.

JOŠ PARIZ I GOTOVO! Nekadašnji broj jedan završava svoju tenisku karijeru

Foto: www.profimedia.rs

Nemačka teniserka Anđelik Kerber, nekada najbolja teniserka sveta, najavila je kraj svoje uspešne karijere nakon završetka Olimpijskih igara u Parizu. Sa 36 godina, Kerber je odlučila da se povuče iz profesionalnog tenisa, a tu odluku je objavila na svom Instagram profilu.

 

 

U emotivnoj poruci koju je podelila sa svojim pratiocima, Kerber je istakla da će Olimpijske igre u Parizu biti njen poslednji profesionalni turnir.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anđelik Kerber

 

- I pre nego što su Olimpijske igre počele, već mogu reći da ih nikada neću zaboraviti, jer će to biti moj poslednji profesionalni turnir. Iako je ovo možda ispravna odluka, nikada se neće činiti takvom, jer jednostavno celim svojim srcem volim ovaj sport i zahvalna sam za trenutke i mogućnosti koje su mi pružene - navela je Kerber.

 

 

Tokom svoje karijere, Anđelik Kerber je osvojila ukupno 14 titula, a najveći uspesi su joj titule na Australijan openu, Vimbldonu, US openu, kao i srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine. Njen doprinos tenisu će ostati upamćen, a odlazak jedne od najpoznatijih teniserki sveta ostavlja veliku prazninu u svetu tenisa.

Kerber je izrazila zahvalnost za podršku koju je dobijala tokom svoje karijere i istakla da je zahvalna za sve trenutke i mogućnosti koje je imala igrajući tenis. Olimpijske igre u Parizu će za nju predstavljati poslednji izazov i priliku da se oprosti od svetskog teniskog takmičenja na najvećoj mogućoj sceni.

Anđelik Kerber će zauvek ostati upamćena po svojim velikim uspesima i doprinosu tenisu, a njena odluka da se povuče nakon Olimpijskih igara u Parizu će sigurno izazvati emotivne reakcije širom sveta tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading