HOROR! VOZAČ AUTOBUSA BRUTALNO PRETUKAO DEVOJKU (28): Šutirao je u stomak, PROKRVARILA IZ MATERICE!

Autor:

Svet

24.07.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo ju je psovao i vređao je pred svojim prijateljem, govoreći joj pogrdne reči

HOROR! VOZAČ AUTOBUSA BRUTALNO PRETUKAO DEVOJKU (28): Šutirao je u stomak, PROKRVARILA IZ MATERICE!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Vozač autobusa kompanije iz Sarajeva E. P. (39), u sredu, 17. jula, na Autobuskoj stanici u Splitu brutalno je pretukao E. T. (28) iz Sarajeva s kojom je bio u intimnoj vezi.

Terao je iz vozila

Zbog ovog napada intervenisala je i policija, te je muškarac već drugog dana, 18. jula, izveden pred sudiju za prekršaje u Splitu, koji mu je izrekao uslovnu kaznu od 30 dana zatvora pod uslovom da u roku od 12 meseci ne počini novo krivično delo.

Prema dokumentima koje je „Avazu“ ustupila napadnuta devojka, koja u Splitu trenutno radi, brutalni napad desio se u autobusu, 17. jula, u 20:50 sati, kada ju je prvo verbalno napao, terajući je da izađe iz vozila.

Psovao ju je i vređao je pred svojim prijateljem, govoreći joj pogrdne reči.

Nakon što mu se obratila, govoreći: „Šta je s tobom“, on ju je uhvatio za ramena i odgurujući je psovao joj majku. Potom ju je, kako je navedeno u presudi Prekršajnoj suda u Splitu, uhvatio za kosu, povlačio je i desnom rukom udario po vratu.

Usled udarca devojka je pala na sedište, a vozač joj je seo na stomak, nakon čega se digao i ponovo počeo da je tuče, udarivši je opet po vratu, posle čega je ona pala na pod autobusa, a on ju je onda nogom udarao po stomaku.

Devojka se domogla mobilnog da pozove policiju, a on je pokušao da joj otme isti, ponovo je udarajući obema rukama po vratu.

Više povreda

Zbog udaraca nogom devojka je zadobila obilno materično krvarenje, površinske povrede na vratu, stomaku, donjem delu leđa i karlice, te kontuzije na leđima. Na sebi je imala vidljive povrede na nadlakticama, levoj natkolenici i ogrebotine po levoj šaci, navedeno je u lekarskom nalazu Doma zdravlja u Splitu.

Sudija je utvrdio da je vozač počinio nasilje iz člana 10. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, te mu je izrekao spomenutu kaznu.

Nije disciplinski kažnjen

Napadnuta devojka je kazala da, i pored svega, kompanija u kojoj radi E. P. nije disciplinski kaznila vozača. Navela je i da je vozač, iako mu se u dokumentima kao mesto stanovanja spominje Sarajevo, trenutno nastanjen u Kaknju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading