NOVO POVLAČENJE SA OLIMPIJSKIH IGARA: Četvrti reket sveta neće igrati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan udarac za Olimpijske igre.

NOVO POVLAČENJE SA OLIMPIJSKIH IGARA: Četvrti reket sveta neće igrati!

Foto: x.com

Kazahtanska teniserka Elena Ribakina iznenadila je sve svojim povlačenjem sa Olimpijskih igara u Parizu zbog povrede. Ovo je izazvalo veliko uzbuđenje u teniskom svetu, posebno zbog činjenice da je Ribakina bila bivša šampionka Vimbldona. Njen izostanak će značajno oslabiti ženski turnir, a njeno mesto u glavnom žrebu je popunila Francuskinja Karolin Garsija, koja je time postala nosilac i izbegla meč sa Kineskinjom Ženg.

Foto: Tanjug/AP

Elena Ribakina

Umesto povređene Ribakine, u glavni žreb je ušla Francuskinja Karolin Garsija, koja je time postala nosilac i izbegla meč sa Kineskinjom Ženg. Ovo neočekivano prebacivanje Garsije u glavni žreb doneće novu dinamiku turniru i zasigurno će privući pažnju navijača.

Sa druge strane, kao laki luzer je upala Australijanka Darija Savil i upravo će ona biti protivnica Kineskinji u prvom kolu. Ovo neočekivano učešće Savil doneće dodatni element iznenađenja u turniru, dok će se ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekivati njen nastup.

Inače, pre povrede, Ribakina je prošle nedelje učestvovala na turniru u Madridu, gde je stigla do polufinala. Do tog duela sa Arinom Sabalenkom, imala je seriju od osam pobeda u nizu, a osvojila je i Štutgart. Ovo naglašava činjenicu da je Ribakina bila u sjajnoj formi pre nego što ju je povreda sprečila da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Ovaj neočekivani preokret učinio je da ženski teniski turnir na Olimpijskim igrama u Parizu postane još intrigantniji, dok će se ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem nadati brzom oporavku Elene Ribakine i njenom povratku na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading