NIŠTA OD OKRŠAJA NOVAKA I NADALA? Rafa otkazao, a evo i zašto (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal će se suočiti sa jakom konkurencijom na Olimpijskim igrama.

NIŠTA OD OKRŠAJA NOVAKA I NADALA? Rafa otkazao, a evo i zašto (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal, koji je stigao u Pariz u ponedeljak, iznenada je otkazao trening dan pre otvaranja Olimpijskih igara. Nakon što je u sredu trenirao sa Karlosom Alkarasom, sa kojim će igrati dubl, Nadal je trebao da se pripremi za trening protiv Saše Zvereva uoči žreba, ali je odlučio da odustane od treninga.

Pitanje je da li je otkazivanje treninga preventivna mera ili postoji nešto ozbiljnije što je uzrokovalo ovu odluku. Bandaža koju je nosio oko desne butine dodatno je podstakla spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju.

 

 


Ovo su četvrte Igre za Nadala, a on je već osvojio dva zlata - prvo u singlu 2008. godine, a zatim i u dublu sa Markom Lopesom 2016. godine. Nadal će sigurno želeti da dodatno učvrsti svoj olimpijski status osvajanjem trećeg zlata na ovom takmičenju.

Nadal će se suočiti sa jakom konkurencijom na Olimpijskim igrama, a posebno intrigantno će biti pratiti njegov eventualni susret sa Novakom Đokovićem u drugom kolu, ukoliko obojica prođu prvo kolo. Ovo bi bio susret dva velika rivala i pružio bi uzbudljiv teniski spektakl. S obzirom na njihovu istoriju međusobnih duela, ovaj meč bi bio posebno zanimljiv za ljubitelje tenisa širom sveta.

Situacija oko Nadalovog zdravlja će svakako biti u fokusu interesovanja javnosti, a ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se stvari odvijati u narednim danima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading