SRBIJA BEZ PREDSTAVNIKA: Sudije iz Hrvatske, BiH i Slovenije sude košarkašima na Olimpijskim igrama

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIBA je uvrstila trideset imena sudija za muški i ženski turnir, ali arbitri koji sude u Evroligi neće biti prisutni.

SRBIJA BEZ PREDSTAVNIKA: Sudije iz Hrvatske, BiH i Slovenije sude košarkašima na Olimpijskim igrama

Foto: Starsport

Sukob između Evrolige i FIBA ostavlja traga na košarkaškim turnirima, uključujući i predstojeće Olimpijske igre. Očekuje se da će Srbija imati izazovan put u grupnoj fazi, a interesantno je to što će arbitri iz naše zemlje biti odsutni sa turnira.

Nakon propuštanja jednog turnira, očekivanja od srpske košarkaške reprezentacije su veća nego ikada. Orlovi se nalaze u grupi sa Južnim Sudanom i Portorikom, a očekuje se da će morati da se izbore sa ovim rivalima kako bi se plasirali u nokaut fazu.

Republika

Foto: Starsport

 

 


FIBA je uvrstila trideset imena sudija za muški i ženski turnir, ali arbitri koji sude u Evroligi neće biti prisutni na Olimpijskim igrama. Ipak, region će imati tri predstavnika na turniru, uključujući Martina Vulića, Ademira Zurapovića i Borisa Krejića iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Iako još uvek nije poznato ko će suditi Srbiji u prvom okršaju protiv Amerike, zanimljivo je to što arbitri iz naše zemlje neće biti deo ovog takmičenja usled sukoba između FIBA i Evrolige.

Okršaj košarkaša Srbije i Amerike na Olimpijskim igrama će se desiti u nedelju 28.07. u 17:15 časova. Nadamo se najboljem pošto ipak imamo u našem timu najboljeg košarkaša na svetu, Nikolu Jokića.


Očekuje se da će okršaj Srbije i Amerike privući veliku pažnju, a navijači će sa nestrpljenjem pratiti svaki korak naše košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading