POZNATI NOVINAR PROGNOZIRAO UČEŠĆE SRBIJE NA OI: Evo dokle ''orlovi'' mogu da doguraju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Od nas su samo bolji Amerika i Kanada'' - ističe on.

POZNATI NOVINAR PROGNOZIRAO UČEŠĆE SRBIJE NA OI: Evo dokle ''orlovi'' mogu da doguraju!

Foto: Starsport

Košarkška reprezentacija Srbije sprema za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu koje traju od 26. jula do 11. avgusta. ''Orlovi'' imaju veoma težak zadatak pošto se nalaze u grupi Sjedinjenim Američkim Državama, Portorikom i Južnim Sudanom. Prvi meč izabranici Svetislava Pešića igraju protiv Amerikanaca u nedelju od 17.15 i taj susret će privući veliku pažnju čitave sportske javnosti, ali i navijača.

Mnogi ovaj okršaj vide i u finalu, baš kao i 2016. godine u Riju, a poznati novinarski analitičar, Dejan Anđus komentarisao je učešće našeg nacionalnog tima na ovom prestižnom takmičenju.

- Lično mislim da spadamo u četiri reprezentacije. Po meni četvrtfinale je sigurno i to je ta ključna utakmica gde se posle ide u top četiri i u borbu za medalju. Međutim na prvi mah kao glavne favorite bih izdvijio Amerikance kao broj jedan naravno, potom Kanađani, Srbija domaćin Francska četiri, Španci pet.Tu je i Brazil koji  je jako nezgodan i svetski prvak Nemačka. Bolji smo i od Brazila i Nemačke, jedino su bolji od nas Amerika i Kanada - naveo je Anđus.

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Anđus je istakao da prijateljske utakmice ništa ne znači i da bez Jokića ne bi imali šta da tražimo.

- Prijateljske utakmice ne znače ništa i to ne gledam i ne računam ni u fudbalu, ni u kao košarci kao dva glavna sporta. Moram da naglasim da bez Jokića ne bi imali šta da tražimo. Dakle, ovo je fenomen kako smo došli. Prošle godine na Mundobasketu u finalu sam znao da gubimo od Nemaca i to sam rekao jednoj našoj košarkaškoj legendi koji je tipovao na nas - istakao je Dejan Anđus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading