VELIKA BRUKA BARAKA BAHARA: Izgubio od tima koji je ponizio Partizan!

Autor:

Sport

25.07.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac se obrukao.

VELIKA BRUKA BARAKA BAHARA: Izgubio od tima koji je ponizio Partizan!

Foto: Starsport

Azerbejdžanski fudbalski tim Sabah iz Bakua zadao je težak udarac bivšem treneru Crvene zvezde, Baraku Baharu, ostvarivši ubedljivu pobedu od 3:0 na gostujućem terenu. Ovaj poraz označava jedan od najtežih trenutaka u Baharovoj karijeri, posebno jer se dogodio tokom kvalifikacija za Ligu konferencije.

Foto: Starsport

Barak Bahar

Domaći teren u Izraelu nije bio dovoljan da zaustavi nadmoćan nastup Sabaha, što je dovelo do neprijatnog poraza koji sada postavlja pitanje daljeg takmičenja Baharovog tima u Evropi. Iako je revanš zakazan za sedam dana u Azerbejdžanu, deluje malo verovatno da bi Sabah mogao da ispusti prednost od tri gola.

Podsećajući na prethodnu sezonu, gde je Partizan igrao protiv Sabaha iz Bakua, može se primetiti da je taj tim već pokazao svoju snagu na evropskoj sceni. Iako je Partizan izgubio u gostima, uspeo je da nadoknadi minus i izbaci Azere nakon penala.

U prvom poluvremenu utakmice nije bilo naznaka da će Sabah uspeti da ostvari tako ubedljivu pobedu. Međutim, drugo poluvreme donelo je potpunu promenu, sa Safrankom koji je doneo prednost Sabahu, a zatim i Sekidika koji je udvostručio tu prednost. Konačan rezultat postavio je Alijev svojim pogotkom u 88. minutu utakmice.

Ovaj neočekivani poraz definitivno će biti tema broj jedan u fudbalskim krugovima, a nestrpljivo se očekuje revanš utakmica koja će rešiti dalji tok ovog uzbudljivog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading