IRENA VUJOVIĆ: Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

Autor:

Vesti

25.07.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takvi pojedinci nikada ni na koji način neće moći da uruše ugled i integritet Aleksandra Vučića, istakla je Irena Vujović

IRENA VUJOVIĆ: Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

Foto: Ministarstvo za zaštitu životne sredine

Irena Vujović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke izjavila je da smo po ko zna koji put, svedoci političkog bezumlja i širenja mržnje od strane predstavnika opozicije koji kukavički, sakriveni iza ekrana svojih kompjutera, na društvenoj mreži Iks objavljuju monstruozne foto - montaže predsednika Aleksandra Vučića sa omčom oko vrata.

- Osuđujem morbidne ispade osoba koje, kao da se utrkuju koja će više da doprinese atmosferi linča, ne razmišljajući o tome da takva atmosfera u društvu može da im se vrati kao bumerang. Nisu ni dovoljno kvalifikovani, niti elementarno socijalno prosvećeni da bi mogli da razumeju štetne posledice koje će ih dovesti do auto destrukcije. Takvi pojedinci nikada ni na koji način neće moći da uruše ugled i integritet Aleksandra Vučića, jer on ima bezrezervnu podršku građana Srbije. Pristojna Srbija ne može i ne sme više da trpi agresiju propalih političara, koji bi sve da nas vrate u doba opšte nestabilnosti, ekonomskog i društvenog sunovrata. Srbija je danas, zahvaljujući predsedniku Vučiću, stabilna i jaka zemlja, koja ne prihvata njihov sramni i opasan javni diskurs.

Podsetimo, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (GO SNS) Marko Đurić danas je najoštrije osudio pretnje koje su na društvenim mrežama upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da ne smeju da budu tolerisane.

- Najoštrije osuđujem pretnje smrću i pozive na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića. Slike, objavljene na društvenim mrežama, na kojima je predsednik na vešalima, predstavljaju čin mržnje i nasilja, koji ne sme da bude tolerisan. Čin koji nas ostavlja nemim, jer samo osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, može tako nešto da osmisli - poručio je Đurić u saopštenju.

On je dodao da je objavljeni sadržaji apsolutno neprihvatljiv i da pretstavlja alarm nadležnim organima da ozbiljno preispitaju okolnosti takvih ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Ана

25.07.2024 22:18

Најоштрије треба осудити претње упућене председнику.

Milijana

25.07.2024 22:20

Sva agresija političara na Srbiju treba što pre da se zaustavi.

Nebojša

25.07.2024 22:21

Dosta su nas banditi iz opozicije maltretirali, blokirajući puteve i pruge, kao i izgradnju svega novog što nam treba, više im se to ne treba tolerisati.

Matilda

25.07.2024 22:21

Razne interesne grupacije su se uključile da sputaju Srbiju i zaustave njen napredak.