TOPALKO PROPALKO UČESTVUJE NA PROTESTIMA! Čovek koga je jedan stori načinio elitom, sada juriša da sugrađanima još malo skače po živcima!

Autor:

Vesti

10.08.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadno!

TOPALKO PROPALKO UČESTVUJE NA PROTESTIMA! Čovek koga je jedan stori načinio elitom, sada juriša da sugrađanima još malo skače po živcima!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Milan Topalović Topalko učestvuje u šetnji na protestu "Rudnika neće biti" i istakao da je tu kao podrška, kao čovek koji je rođen na livadi i koga je njiva othranila, što naravno nije istina, već je samo deo podrške onima koji ruše državu i to rade i te kako svesno! 

„Došao sam kao neko ko je rođen na livadi, njiva ga je othraila da dam podršku ljudima da žive gde žele, bez ikakvih ucena“, rekao je Topalko za Šolakovu N1.

Rekao je da je „redar“ i da pomaže da protekne kako treba

Ako zatreba tu je, i kako je rekao da se pobrine i za atmosferu pa zapevao „Devojku iz grada“, „Amerika, Amerika“.

Podsećamo, posle sramnog okupljanja na Terazijama, jedan od lidera protesta i navodni ekološki aktivista Zlatko Kokanović, pozvao je okupljenje da krenu u blokadu mosta "Gazela", kako bi još malo zagorčali život građanima Beograda i onima koju su mu trenutno u poseti.

Nakon što su skoro dva sata pravili šaradu u centru grada, blokirajući Terazije i okolne ulice, eto nove predstave skrojene u antisrspkim glavama Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

Protest prosto odiše antidžavnim stavom, nacionalsocijalističkim idejama, gde je sam kor različitih ekstremističkih i fašističkih organizacija, a od skoro se na ovom okupljanju pojavio i i predvodnik zabranjenog pokreta "Obraz" Mladen Obradović.

Podsetimo, "Otačastveni pokret Obraz" zabranjen je 2012. godine zbog nasilja, odlukom Ustavnog suda.

Raduju se i ustaše i islamističko Sarajevo ovim protestima, a verovali ili ne, na samoj "šetnji", kako to nazivaju učesnici, Albanci su deo jurišnih brigada! 

Koliko ne mare za Srbiju, njen narod i koliko su spremni na sve, pokazuje i činjenica da su na svoje proteste doveli i Šiptare, da se ''bore'' za Srbiju. To čak ni ne kriju, pa su svoje pomoćnike koji se na društvenim mrežama potpisuju kao UČK, pogurali u prve redove, a oni ponosno snimaju kako su usred Beograda i hvale se što im je omogućeno da zajedno sa opozicijom ruše srpsku vlast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading