PEŠIĆ DOČEKAN OVACIJAMA U SRPSKOJ KUĆI U PARIZU! Selektor primio čestitke sa širokim osmehom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan je Kari!

PEŠIĆ DOČEKAN OVACIJAMA U SRPSKOJ KUĆI U PARIZU! Selektor primio čestitke sa širokim osmehom (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaši Srbije uzeli su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama savladavši danas Nemačku sa 93:83 u borbi za treće mesto. 

Nakon teškog poraza od Amerike, "orlovi" su uspeli da se izdignu i dođu do odličja u Parizu. Sve i da je Nemačka danas slavila, Karijevi igrači su svakako zaslužili ovacije, baš kao što ih je on ove večeri dobio u prestonici Francuske.

Naime, košarkaška selekcija je ovog popodneva u Srpskoj kući u Parizu, a selektoru Svetislavu Pešiću su po ulasku u istu svi prisutni klicali ime.

On je uzvratio prisutnima prepoznatljivim osmehom, te se uputio na ceremoniju koja će uskoro početi.

Kari je uspeo da nas odvede do još jedne medalje na velikim takmičenjima i tako pokazao da je "stari vuk još u punoj snazi". Danas je na konferenciji za medije nagovestio i da bi mogao da nastavi sa tim, pošto je rekao da je otvoren za to da i dalje predvodi "orlove".

Republika

Foto: Republika.rs

 

Podsetimo, Srbija je osvojila srca svih gledaoca Olimpijskih igara, pošto je cela košarkaška javnost videla ko je pravi šampion turnira u Parizu, a o tome svedoče i reči trenera "drim tima" Stiva Kera, na koje se danas nadovezao i selektor Nemačke Gordon Herbert potvrdivši da je Srbija bila timski najbolja ekipa na Olimpijskim igrama. Ovi momci zaslužili su mnogo više od običnog dočeka i, da nije bilo "slučajnog" žreba koji nas je ukrstio sa Amerima ranije, ko zna šta bi se dogodilo u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading