GOLA MAJA BEROVIĆ POMUTILA RAZUM MUŠKARCIMA! Usijale se društvene mreže, odmah usledio novi ŠOK!

Autor:

Zabava

10.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović je zapalila internet novim snimkom iz bazena!

GOLA MAJA BEROVIĆ POMUTILA RAZUM MUŠKARCIMA! Usijale se društvene mreže, odmah usledio novi ŠOK!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Berović

Popularna pevačica Maja Berović trenutno boravi na primorju gde ima veoma uspešne nastupe, ali je ipak pronašla vreme da se opusti i odmori. Iako je letnja sezona radna za nju, Maja je objavila vrelu fotku u kupaćem kostimu, ističući svoje zategnuto telo. Na slici se vidi da je Maja Berović uspela da izgradi izuzetnu figuru, koja je privukla pažnju mnogih obožavalaca.

Pored fotografije, pevačica je podelila i vreli snimak iz bazena, gde je pokazala koliko voli "vodene" aktivnosti i kako, i pored mnogo posla, pronalazi vreme za uživanje. 

Maja Berović je veoma popularna i tražena pevačica, što se pokazalo i tokom njenih nastupa u Crnoj Gori gde se traži karta više. Interesovanje publike za njen nastup je ogromno, što govori o velikoj popularnosti koju uživa među ljubiteljima njene muzike. Njen talenat i harizma privlače veliki broj ljudi, te je njena turneja izazvala veliku pažnju javnosti.

Maja Berović je uspela da izgradi značajnu karijeru i stekne veliki broj vernih fanova, a njeni nastupi na primorju predstavljaju priliku da se obožavaoci uživo susretnu sa njenim muzičkim talentom. Pored toga, Maja je pokazala da zna i kako da se opusti i uživa u zasluženom odmoru, koji je sebi priuštila nakon brojnih nastupa. Maja važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a sada je svima jasno zašto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading