BATINAMA TERALI LJUDE NA PROTESTE! Rašković pretukao mladića i povredio njegovu baku, krvnički ga pesničio!

Autor:

Vesti

10.08.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija i njihovi batinaši maltretirali ljude i terali ih na proteste.

BATINAMA TERALI LJUDE NA PROTESTE! Rašković pretukao mladića i povredio njegovu baku, krvnički ga pesničio!

Foto: Printscreen

Na večerašnjim protestima protiv eksploatacije litijuma u Beogradu, okupio se veliki broj nasilnika, lažnih ekologa, a kako smo već pisali i Šiptara koji su spremni na izazivanje masovnih nereda i incidenata.

Srbislav Rašković iz Bele Crkve, bivši bokser, među prvima je sa svojom ''ekipom batinaša'', a pre početka protesta je već počeo sa fizičkim zlostavljanjem i maltretiranjem svojih neistomišljenika.

Naime, on je na pijaci u Beloj Crkvi, kao predstavnik udruženja građana ''Za našu Belu Crkvu'', sa svojom ekipom vršio pritiske na gađane da učestvuju na protestima. Tom prilikom mu se suprotstavio P.L. koji je sa svojom devojkom i bakom pokušao da prođe pijacom, ali je Rašković brutalno nasrnuo na njega i zadao mu više udaraca, zbog kojih je momak koji je najnormalnije šetao i želeo da prođe kroz pijac, završio u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi.

Povrede je zadobila i  njegova baka koju je Rašković odgurnuo, a nesrećna žena je pala i povredila se, prenose Novosti.

Rašković je inače poznat po tome da je iz Bele Crkve dolazio u Beograd na demonstracije gde je izazivao incidente, te je tako bio i među prvim demonstrantima koji su pokušali da uđu u zgradu RTS.

Podsetimo, opozicija koja za cilj ima rušenje vlasti u Beogradu i Srbiji, a ne interese građana kako tvrde, pustila je među svoje redove i Šiptare koji se hvale činjenicom da usred Beograda pokušavaju da sruše vlast i destabilizuju odnose unutar zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading