"ORLOVI" KAO KLINCI: ALEKSA I DOBRIĆ OSTALI PRESLIKANI! Ovako su košarkaši Srbije izgledali kao deca (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković pozira, Joka u duksu Denvera

"ORLOVI" KAO KLINCI: ALEKSA I DOBRIĆ OSTALI PRESLIKANI! Ovako su košarkaši Srbije izgledali kao deca (FOTO)

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Pravda je zadovoljena - Srbija je uzela bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. "Orlovi" su u reprizi prošlogodišnjeg finala Mundobasketa savladali Nemačku sa 93:83 i revanširali joj se za tadašnji poraz. Gorak ukus pomešan sa nenormalnom dozom ponosa - najbolje je opisan osećaj nakon trećeg mesta i tesnog poraza od SAD u polufinalu gde smo ostali na korak od najvećeg čuda u 21. veku.

Ostaje žal, ali kada pogledamo lica ovih momaka koji nas godinama unazad usrećuju na svim najvećim međunarodnim smotrama, ne možemo a da se ne dičimo herojstvom i požrtvovanošću koju pokazuju kada igraju za svoju zemlju. Hemija je nešto što ovu generaciju momaka najviše krasi i donosi najveća odličja.

Osmesi na licima naših košarkaša su danas isti kao kada su bili mali, što se može videti na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama. Ove preslatke slike prikazuju naše reprezentativce kada su bili deca, a mnogi korisnici su komentarisali da neke od naših igrača jednostavno ne bi prepoznali. Ipak, pojedini igrači gotovo da se nisu promenili, poput Alekse Avramovića, Vanje Marinkovića, Ognjena Dobrića, Nikole Milutinova i Nikole Jovića.

Pogotovo je fotografija Nikole Jokića u dukserici Denver Nagetsa izazvala brojne komentare o tome ko je od njih najslađi.

Ostaje samo da se nadamo da ćemo ovu grupu gledati još dugo, a da će i to zlato doću na Evrobasketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading