PEŠIĆ POZVAO SRBE NA LUDU ATMOSFERU U BEOGRADU! Selektor se zahvalio svojim "orlovima" na bronzi (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Videli ste sve, dali smo sebe"

PEŠIĆ POZVAO SRBE NA LUDU ATMOSFERU U BEOGRADU! Selektor se zahvalio svojim "orlovima" na bronzi (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaši Srbije uzeli su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama savladavši danas Nemačku sa 93:83 u borbi za treće mesto. 

Nakon teškog poraza od Amerike, "orlovi" su uspeli da se izdignu i dođu do odličja u Parizu. Sve i da je Nemačka danas slavila, Karijevi igrači su svakako zaslužili ovacije, baš kao što ih je on ove večeri dobio u prestonici Francuske.

Naime, košarkaška selekcija u sastavu Svetislav Pešić i Nebojša Ilić je ovog popodneva u Srpskoj kući u Parizu, a selektor je izneo utiske nakon osvojene bronze posle ceremonije.

 

 

- Dobro veče svima. Hvala na pozivu. Uopošte nisam očekivao da je ovo jedna prava ovakva Srpska kuća. Radujem se što sam ovde i što mogu da se pohvalim da smo i mi košarkaši osvojili medalju. Pretpostavljam da je većina bila u dvorani ili pored TV i da nas je podržavala svojski. Zahvaljujem se svima koji su nam dali strašnu podršku, mi smo to osetili i moram da kažem da je to dodatni impuls za nas da damo sve od sebe. Na svim ovim utakmicama videli ste tri velika izazova - protiv Australije, Amerikanaca i svetskog prvaka Nemačke. Videli ste sve, ne samo da smo dali sve od sebe, nego... Hteo bih javno ovako mojim igračima da čestitam i drago mi je da idemo kući sa pobedom i medaljom. Nadam se da ćemo imati baš pravu, intenzivnu i jaku atmosferu kad dođemo u Beograd - istakao je Pešić.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading