TRIO FANTASTIKO U SEVDAHU! Košarkaši Srbije uhvatili predah, ne SLUTEĆI da će postati SENZACIJA - Jokić BEZ majice KOLOVOĐA "orlova"! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji među najboljima.

TRIO FANTASTIKO U SEVDAHU! Košarkaši Srbije uhvatili predah, ne SLUTEĆI da će postati SENZACIJA - Jokić BEZ majice KOLOVOĐA "orlova"! (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Nikola Jokić

Košarkaši Srbije su oduševili navijače osvajanjem velike pobede, a atmosfera slavlja je bila zagarantovana. Međutim, jedna slika je posebno privukla pažnju - na njoj dominira Nikola Jokić, kako bez majice, sa zanosom peva i slavi sa saigračima. Ova slika jasno oslikava atmosferu koja je vladala među "orlovima", a Jokićeva neposrednost i radost su dodatno očarali navijače.

Pored Jokića, na slici su primećeni i Vanja Marinković i Vasilije Micić, koji su u ustima držali tompuse. Ovaj detalj dodatno oslikava koliko su košarkaši uživali u slavlju, dodajući notu tradicionalnog u njihovo veselje.

 

 

Iako možda nema "pločice" i možda ima "stomačić", kako su to neki primetili, Nikola Jokić je tokom celog prvenstva pokazao da je zaista jedan od najboljih košarkaša na svetu. Njegova izuzetna igra na terenu, ali i neposrednost i radost koju pokazuje van terena, čine ga omiljenim među navijačima. Njegova pojava na ovoj slici samo potvrđuje koliko je Jokić voljen i poštovan među svojim saigračima i navijačima širom sveta.

Ova slika sa slavlja Orlova jasno prikazuje koliko je atmosfera bila vesela i opuštena, a košarkaši su definitivno zaslužili da uživaju u svojoj pobedi. S obzirom na njihov uspeh i posvećenost tokom prvenstva, ovo slavlje je samo zaslužena nagrada za njihov trud i zalaganje na terenu. Srbija može biti ponosna na svoje košarkaše, a ova slika će ostati kao dragoceno sećanje na njihovo zajedništvo i radost nakon osvojenog trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading