UPAMTITE DOBRO BOGDANOVE REČI! Kapiten Srbije se oglasio - ČITAVA PLANETA se ori! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan za svi.

UPAMTITE DOBRO BOGDANOVE REČI! Kapiten Srbije se oglasio - ČITAVA PLANETA se ori! (FOTO)

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Košarkaši Srbije su ostvarili značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši bronzanu medalju. Nakon napete utakmice protiv Nemačke, naši košarkaši su slavili rezultatom 93:83, osiguravši sebi mesto na pobedničkom postolju. Ovaj rezultat predstavlja drugu olimpijsku medalju za košarkaše Srbije, nakon srebra osvojenog pre osam godina u Rio de Žaneiru.

Nakon osvajanja bronzane medalje, kapiten Orlova, Bogdan Bogdanović, nije krio svoje oduševljenje, te se oglasio se na društvenim mrežama.

- Tim snova - napisao je kapiten "orlova" uz propratnu fotografiju.

 

 

Ovakva reakcija pokazuje koliko je ova pobeda značajna za celokupan tim i koliko su igrači bili posvećeni ostvarivanju svog cilja.

Osim timskog uspeha, posebno mesto u istoriji današnje utakmice zauzima Nikola Jokić. On je postao četvrti košarkaš u istoriji Olimpijskih igara koji je na jednoj utakmici ostvario tripl-dabl. Ovaj podatak dodatno ističe značaj današnjeg meča i doprinos koji je Jokić dao ka osvajanju bronzane medalje.

Osvajanjem bronzane medalje, košarkaši Srbije su doprineli ukupnom uspehu srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je peto odličje za srpske sportiste na ovom takmičenju, što dodatno potvrđuje kvalitet i posvećenost naših sportista na međunarodnoj sceni. Ovaj uspeh će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih momenata za srpsku košarku i sport uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading