KAKO IZGLEDA ALEKSA DOK ČEKA DA UKRADE LOPTU? Društvene mreže "GORE" zbog Avramovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta reći više o ovom "ludaku"...

KAKO IZGLEDA ALEKSA DOK ČEKA DA UKRADE LOPTU? Društvene mreže "GORE" zbog Avramovića!

Foto: Starsport

Pravda je zadovoljena - Srbija je uzela medalju na Olimpijskim igrama. "Orlovi" su u reprizi prošlogodišnjeg finala Mundobasketa savladali Nemačku i revanširali joj se za tadašnji poraz. Gorak ukus pomešan sa nenormalnom dozom ponosa - najbolje je opisan osećaj nakon trećeg mesta i tesnog poraza od SAD u polufinalu gde smo ostali na korak od najvećeg čuda u 21. veku.

Nikola Jokić jeste bio najbolji košarkaš Srbije, Bogdan Bogdanović se pokazao kao izvrstan kapiten, ali igrači zbog kojih se najviše voli košarka i reprezentacija su Aleksa Avramović i Ognjen Dobrić, baš kao što tvrdi jedan korisnik Tvitera.

"Kobra" je još jednom bio jedan od najvećih izvora energije nacionalnog tima, ali sa Aleksom, kako ga saigrači zovu "baterijom", ipak niko ne može da se meri.

Danas je, baš kao i na svakom meču od početka turnira, "leteo" po terenu. Duel je završio sa 13 poena, pet skokova i četiri asistencije. Protiv Amerike je odigrao jedan od najboljih mečeva u nacionalnom dresu i umalo bio glavni protagonista najveće pobede Srbije u 21. veku sa šutom 4/6 za tri i 15 poena ukupno. Jednostavno, kad je Aleksa na terenu, znamo da možemo da se opustimo i samo čekamo kada će "zapaliti" saigrače trojkom, prodorom ili onim što najbolje ume - ukradenom loptom.

Zato je jedan korisnik Tvitera slikovito opisao kako to izgleda Aleksa dok čeka da ukrade loptu. Društvene mreže preplavljene su objavama o Avramoviću i nadamo se da ćemo ga još dugo gledati kako "kida" u dresu reprezentacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading