Zvezda vodi protiv Pazara: Seolov PRVENAC na MARAKANI!

Autor:

Sport

10.08.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izmene u timu crveno - belih.

Zvezda vodi protiv Pazara: Seolov PRVENAC na MARAKANI!

Foto: Starsport

FK CRVENA ZVEZDA - FK NOVI PAZAR 1:0

'9 Seol

TOK MEČA

Početak drugog poluvremena

Kraj prvog poluvremena

44. minut - Ljaljić je imao dobar pokašaj za pogodak, međutim nije imao sreće.

28. minut - Prucev se našao u velikoj šansi, ali je Pajović loptu krajnjim naporima odbio u korner. 

18. minut - Žuti karton za Bačkulju.

9. minut - GOL! 1:0 za Zvezdu - Seol je strelac! Korejac je postigao prvenac u crveno - belom dresu savladavši Pajovića sa velike udaljenosti.

 

 

MEČ JE POČEO

SASTAVI:

Crvena zvezda: M. Ilić - Stojić, Spajić, Leković, Seol - Hvan, Elšnik - Prucev, Ivanić, Milson - Duarte.

Novi Pazar: Pajović - Bojat, Miletić, Mršić, Islamović, Adešina, Bačkulja, Opara, Ljajić, Bjeličić, Antvi.

UVOD

Fudbaleri Crvene zvezde neplanirano zaostaju na tabeli već posle tri kola Superlige Srbije. Zato u prvi sledeći meč protiv Novog Pazara, kao i svaki naredni, ulaze maksimalno skoncentrisano. Večeras od 20 časova će ugostiti tim sa južnijeg dela zemlje, a Vladan Milojević, kao i uvek, poziva na oprez od nezgodnog rivala.

 

 

U ovom trenutku zaostajemo dva boda u prvenstvu, fokusirani smo samo na narednu utakmicu, na meč protiv Novog Pazara. Gledamo utakmicu po utakmicu, biće vremena da razmišljamo o meču plej-ofa Lige šampiona. Novi Pazar je promenio dosta igrača, sa druge strane došao im je i novi trener, gospodin Trajković koji je ambiciozan. Lično ga poznajem i znam da je 24 sata u fudbalu. Novi Pazar je pokazao zavidan nivo igre u ovom delu prvenstva - rekao je Milojević na konferenciji za medije, pa otkrio od koga dolazi najveća opasnost:

Međutim, sigurno da je Adem Ljajić igrač od kog preti najveća opasnost i koji po kvalitetu možda i prevazilazi Superligu. Sa druge strane, nikada u fudbalu igra ne zavisi samo od jednog igrača, dobro su ukomponovana ekipa, imaju dosta brzih i mladih igrača. Za sada su pokazali jedno dobro lice u ovom delu prvenstva. Obraćamo pažnju na sve detalje, pa tako i na Ljajića. Nikada jednu ekipu ne čini samo jedan igrač. On im daje "šmek" u igri, ali oni imaju dosta fudbalera, moramo povesti računa.

Pazarci su trenutno šesti na tabeli, a crveno-belima je bitno da pobeđuju kako bi se što bolje spremili za duel plej-ofa za Ligu šampiona protiv boljeg iz dvomeča Jagelonija-Bodo.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading