SELEKTOR OTKRIO TAJNI RECEPT! Kari "kulinar" umešao prste - "Mora da bude DOBRO PEČENO!" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je poreklo.

SELEKTOR OTKRIO TAJNI RECEPT! Kari "kulinar" umešao prste - "Mora da bude DOBRO PEČENO!" (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski uspeh osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama pobedom nad selekcijom Nemačke. Ovaj rezultat predstavlja veliki trijumf za našu zemlju i za selektora Svetislava Pešića, koji je konačno kompletirao svoju kolekciju odličja sa velikih takmičenja.

Pored scena proslave medalje, smeha i radosti košarkaša, na društvenim mrežama ponovo je postao hit snimak na kojem selektor Pešić deli recept koji nema veze sa košarkom. U ovom snimku, on otkriva tajnu savršene pripreme jagnjetine, naglašavajući važnost porekla mesa iz Pirota, pravilnu pripremu i kombinaciju ukusnog obroka sa hladnim špricerima.

- Jagnje mora da bude iz Pirot. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi utrnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. Zaboravio sam luk i moraju da budu pripremljeni hladni špriceri. Roze sa sodom - poručio je selektor.

Nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama, jasno je da i selektor i igrači zaslužuju zasluženu proslavu i odmor, pre nego što se upuste u nove izazove koji ih tek očekuju. Ovaj uspeh predstavlja podstrek za dalji rad i motivaciju za buduće takmičarske izazove.

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je izuzetan rezultat na Olimpijskim igrama, ostavljajući dubok trag u istoriji srpskog sporta i donoseći radost i ponos navijačima širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading