STANOJEVIĆ NAJAVIO OFANZIVU! Parni valjak ostaje bez MILJENIKA, ali trener ne preza od FIJASKA- "MI SMO SPREMNI!"

Autor:

Sport

10.08.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimistično sa dozom opreza.

STANOJEVIĆ NAJAVIO OFANZIVU! Parni valjak ostaje bez MILJENIKA, ali trener ne preza od FIJASKA- "MI SMO SPREMNI!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se pripremaju za izazov u četvrtom kolu Superlige Srbije u Zaječaru, gde će se susresti sa ekipom IMT-a. Trener Aleksandar Stanojević ističe da očekuje podršku navijača na lepom stadionu u Zaječaru.

Ipak, ističe da ekipa ima izazova s obzirom na dvostruke obaveze u takmičenjima. Takođe, naglašava da je ekipa posvećena pripremi za sve detalje vezane za protivnika IMT-a, ističući važnost podizanja forme i igre na svom stadionu.

- Igramo u Zaječaru na jednom lepom stadionu, nadamo se da će doći dosta publike da nas podrže. Kadrovska situacija je dobra, imamo malo problema sa Saldanjom. Moramo nešto da promenimo, s obzirom da igramo na dva fronta, ne želimo da odlažemo utakmice. Očekujemo dobru utakmicu protiv nadahnute ekipe koja igra sa dosta intenziteta. Ima dosta naših igrača koji igraju tamo, nadam se da će navijači uživati - započeo je Stanojević konferenciju za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

 

Trener Partizana se osvrnuo na karakteristike ekipe IMT-a, ističući da se dobro pripremaju za pokretljive i brze igrače. Takođe, naglasio je značaj discipline i defanzivne igre, imajući u vidu dosadašnje utakmice protiv Lugana i Napretka.

- Gledao sam njihove utakmice protiv nas prošle sezone, upoznat sa njihovim igračima, trenerom. Što se mene tiče, mi smo se spremili za sve detalje. Odmah posle Lugana radili smo pripremu za IMT - nastavio je selektor Partizana.

 

Stanojević ističe da ekipa IMT-a poseduje nekoliko bivših igrača Partizana, poput Lutovca i Terzića, što ih čini opasnim protivnikom. Takođe, ističe da je trener IMT-a osvojio Omladinsku ligu, te da ekipa IMT-a poseduje mlade, ali talentovane igrače.

- Mali pomak, mi igramo kod kuće i nismo izašlu u totalni visok presing onako kako radimo to. U ovom trenutku ne možemo da igramo onako kako ja hoću, tako da iz tog razloga kažem da je mali pomak. Kada igrate na svom stadionu morate da igrate otresitije i ofanzivnije. Očekujem da igramo kao u mom prošlom mandatu, ako se sećate protiv Sparte iz Praga kako smo igrali. Napravili smo priču koju smo želeli, falili su nam samo golovi. Što se tiče domaćeg prvenstva, imamo svoj način igre koji smo imali u prethodne dve utakmice.Protiv Napretka nismo bili na nivou, na Ubu i protiv Železničara smo bili na nivou. Videćemo koliko ćemo i osvežiti kadar i koliko možemo da pružimo - izvaji je Stanojević.

Foto: Starsport

 

Trener Partizana izražava zadovoljstvo što će meč biti odigran na novom stadionu u Zaječaru, te ističe važnost lepog ambijenta. Ipak, naglašava izazov putovanja i pripreme za sve moguće situacije tokom meča.

Na izlaznim vratima kluba je verovatno i najbolji igrač ekipe, Mateus Saldanja.

- Oseća posledice utakmice, a sa druge strane jasno je da odlazi, da je rastrzan. Nije lako, ali dobro se ponaša. Videćemo kako ćemo i šta ćemo u narednim utakmicama - dodao je selektor.

Stanojevićeva najava meča protiv IMT-a otkriva fokusiranost i predanost stručnog štaba i igrača Partizana uoči predstojećeg izazova. Sa optimizmom i pažljivom pripremom, ekipa se sprema da ostvari uspeh na terenu u Zaječaru.

Utakmica je zakazana za 11. avgust sa početkom u 20 časova, neminovno je da će ovo biti uzbudljiv meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading