IMAMO ŠANSU ZA JOŠ JEDNU MEDALJU! Kakve lepe vesti iz Pariza

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči će biti uprte u njega

IMAMO ŠANSU ZA JOŠ JEDNU MEDALJU! Kakve lepe vesti iz Pariza

Foto: www.profimedia.rs

Srpski rvač Hetik Cabolov imao je neverovatnu priliku da se bori direktno za bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što je Kubanac Geandri Garzon Kabaljero predao borbu u repasažu neposredno pred zakazani termin. Cabolov, koji se takmiči slobodnim stilom do 74 kilograma, čekao je oko 11 sati da izađe na borilište, ali Kubanac se nije pojavio, što je otvorilo put srpskom takmičaru da se bori za bronzu sa Amerikancem Kajlom Daglasom Dejkom. Njihov međusobni okršaj zakazan je za 18 časova, pružajući Cabolovu priliku da ostvari još jedan veliki uspeh na Olimpijskim igrama.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Ovaj izuzetan uspeh Hetika Cabolova predstavlja nadu za još jedno odličje za Srbiju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Do sada, Srbija je osvojila tri medalje, a obezbedila je još jednu, te bi potencijalna bronza Hetika Cabolova mogla da dovede do ukupno petog odličja za Srbiju na ovom prestižnom takmičenju.

Dok se očekuje borba za bronzu između Hetika Cabolova i Kajla Daglasa Dejka, sportski svet sa nestrpljenjem iščekuje ishod ove velike borbe. Svi ljubitelji rvanja će biti fokusirani na ovaj meč, dok će podrška za srpskog rvača biti neupitna.

Hetik Cabolov je ostvario značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, obezbeđujući priliku da se bori za bronzu i time doprinese ukupnom uspehu Srbije na ovom prestižnom takmičenju. Svi ljubitelji rvanja sa nestrpljenjem očekuju ishod borbe za bronzu i pružaju podršku srpskom rvaču u ostvarivanju još jednog velikog uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading