PREDVIDEO SOPSTVENU SMRT?! Jezive reči Dženana koji je u Sjenici izazvao tešku saobraćajnu nezgodu lede krv u žilama

Autor:

Hronika

10.08.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio poznat po svojoj neodgovornoj vožnji

PREDVIDEO SOPSTVENU SMRT?! Jezive reči Dženana koji je u Sjenici izazvao tešku saobraćajnu nezgodu lede krv u žilama

Foto: Facebook

Dženan Korać, mladić poznat po sklonosti ka brzoj i agresivnoj vožnji, postao je centralna tema u Sjenici nakon što je sinoć izazvao tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginuli članovi porodice Fehratović. Ova tragedija se dogodila samo dva meseca nakon što je Korać 30. maja izazvao ozbiljnu nesreću, tokom koje je udario u vozila i presekao banderu, ali srećom nije bilo žrtava. I pored ozbiljnih posledica za druge učesnike u saobraćaju, Korać je nastavio sa svojim opasnim ponašanjem za volanom.

Prema izjavama lokalnih građana, Korać je bio poznat po svojoj neodgovornoj vožnji. Njegovo ponašanje na putu bilo je nepromišljeno i opasno, a uprkos prethodnim incidentima, nije prestao da ugrožava sigurnost saobraćaja, preneo je Sandžak Danas.

Sinoć, Korać je preticao kolonu vozila velikom brzinom, izgubio kontrolu nad autom, što je rezultiralo sudarom u kojem su poginuli otac i njegova mala ćerka iz porodice Fehratović, kao i sam Korać. Preostali članovi porodice trenutno se bore za život.

Poruka koju je Korać ostavio, "Ako me jednog dana ubije brzina nemojte plakati, jer ja sam se smejao!" sada deluje kao tragičan predosećaj događaja koji su usledili, izazivajući šok i nevericu u javnosti.

Dok su Koraćeva sklonost ka brzini bila poznata, mnogi su verovali da će se njegova strast za vožnjom ograničiti na bezopasne avanture. Nažalost, njegov neodgovoran odnos prema vožnji rezultirao je nepopravljivim gubicima i otvorio pitanja o odgovornosti i sigurnosti na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
pinokio

10.08.2024 16:36

Ovakve kao ova budala Korac , moze da zaustavi samo jedna stvar, a to je dozivotna zabrana voznje za takve. A ukoliko bih nekog takvog ponovo uhvatio da vozi pod suspenzijom , pravac zatvor na recimo 5 godina ( prvi puta ) a ako bih ponovio prekrsaj , sledeci puta mozda bih budalu urazumilo 30-tak godina robije. U medjuvremenu bi ostario i to je to . Nista , ali nista drugo takve nemoze ukloniti sa drumova . E sad mozda se to ne uklapa sa nacelima demokratije , jer ko smo mi da uskracujemo pravo ludacima da ubijaju .