LOŠ START, NIJE STIGLA DO A FINALA: Naša kajakašica pokazala svoje umeće, ALI NEDOVOLJNO DOBRO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas ćemo je opet gledati.

LOŠ START, NIJE STIGLA DO A FINALA: Naša kajakašica pokazala svoje umeće, ALI NEDOVOLJNO DOBRO

Foto: www.profimedia.rs

Na borilište pretposlednjeg dana Olimpijskih igara u Parizu danas je izašla naša kajakašica Milica Novaković koja se takmičila u polufinalu discipline jednosed 500 metara, sa početkom u 10:30 časova.

Najveći aplauz pred samo takmičenje, dobila je francuska takmičarka Hostens, a počela je i završila na poslednjem mestu.

Naša kajakašica Milica Novaković, pokazala je izuzetnu borbenost i želju za pobedom, što su dokazali i njeni rezulti, završivši na trećoj poziciji. Takmičiće se danas u b finalu.

Imala je jako loš start, gde je počela na trećoj poziciji, na kojoj je i završila takmičenje uz vreme 1:50:41 tako da će veslati u B finalu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Hetik Cabolov se bori za bronzu u rvanju. Kubanac mu se nije pojavio u prvom mecu repasaza.

U epicentru današnjih događaja svakako je meč za bronzanu medalju naših košarkaša koji će se sa početkom od 11 časova sastati sa velikim dužnikom sa Svetskog kupa u Manili prethodne godine, selekcijom Nemačke.

Košarkaška reprezentacija Srbije bori se sa selekcijom Nemačke za treću poziciju na OI 2024 u Parizu i bronzanu medalju, što će biti repriza prošlogodišnjeg finala Svetskog kupa u Manili kada su Nemci slavili i poneli zvanje svetskog šampiona.

Puleni selektora Svetislava Pešića u predstojeći duel ulaze nakon teškog poraza od reprezentacije Sjdinjenih Američkih Država rezultatom 91:95, a meč su obeležile skandalozne odluke delioca (ne)pravde kojima su Amerikanci "pogurani" do pobede i svi se slažu nezasluženog plasmana u veliko finale.

Sa druge strane, Nemačka je u polufinalnom duelu sa domaćinom, doživela prvi poraz na turniru. Francuzi su slavili rezultatom 73:69, a svakako je meč obeležio sjajni Denis Šruder sa 18 psotignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading