ŽREB NAMEŠTEN TAKO DA SRBIJA NE UZME MEDALJU?! Posle Paspalja i Šarenac UDARIO po organizatorima OI - RADI SE U KORIST DOMAĆINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Novi" sistem koji nikom nije jasan...

ŽREB NAMEŠTEN TAKO DA SRBIJA NE UZME MEDALJU?! Posle Paspalja i Šarenac UDARIO po organizatorima OI - RADI SE U KORIST DOMAĆINA!

Foto: Starsport

Slobodan Šarenac i Svetislav Pešić

Od kada se ekipa okupila vladala je euforija, kao i uvek kada je u pitanju košarka u Srbiji. Čak i na pripremama posle Abu Dabija apsolutno niko nije dovodio u pitanje da li ćemo uzeti medalju. Došli smo u Lil, odigrali odličnu grupnu fazu, uz očekivan poraz od Amerike, ali smo računali, Olimpijske igre su, ne možemo sa njima sve do finala - a onda, hladan tuš. Kao grom iz vedra neba u pola noći pojavila se informacija da ćemo, ukoliko prođemo Australiju, umesto u borbi za najsjajnije odličje, sa drim-timom ponovo igrati u polufinalu, što je prvi put u istoriji Igara da dve države koje su bile u istoj grupi igraju ponovo pre finala.

Ostala je cela nacija u šoku, Žarko Paspalj je pričao za Republiku oštro osudivši takav potez organizatora, a sada se oglasio i Slobodan Šarenac.

Čuveni srpski komentator čiji glas slušamo godinama dok gledamo "orlove" na kanalima RTS smatra da je žreb bio naklonjen domaćinu, pošto je nakon muškaraca i ženama urađena ista stvar.

Republika

Foto: Instagram/slobodan_sarenac_official

"Stori" Šaranca na Instagramu

"Žreb" je baš tako hteo da se u obe konkurencije do finala ne mogu sresti SAD i Francuska - napisao je Šarenac, koji je potom dodao i citat Ilije Čvorovića iz filma "Balkanski špijun".

Pa, hoće centrala jednom da pogreši, ali baš dva puta...

A ovako je rekao Paspalj:

- Verovatno su Francuzi, u ovoj grupaciji od osam timova koji su ostali, ubedljivo  najgori tim. Kad ti najlošiji tim uđe u osam sa tendencijom i mogućnošću za prolaz dalje, onda je sve jasno. Do prošlih Igara igralo se po jednom sistemu, a ti si sad to skratio na šest utakmica da igraš na tri dana što je potpuno debilno, da bi došao do ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading