SAJT ZA ODRASLE NUDI BOGATSTVO DA POKAŽE "DRUGU MOTKU"! Atletičar koji je zbog "ponosa" ispao sa OI dobio UNOSNU ponudu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima 60 minuta da pokaže čime raspolaže

SAJT ZA ODRASLE NUDI BOGATSTVO DA POKAŽE "DRUGU MOTKU"! Atletičar koji je zbog "ponosa" ispao sa OI dobio UNOSNU ponudu!

Foto: Profimedia

Tokom kvalifikacija takmičenja u skoku s motkom na Olimpijskim igrama u Parizu, francuski predstavnik Entoni Amirati doživeo je neobičan peh koji ga je koštao plasmana u finale. Naime, pokušavajući da preskoči visinu od 5.70 metara, Amirati je zakačio lestvicu polnim organom, zbog čega je ista pala, a on ostao bez šanse za plasman u finale.

Prethodno, skakač iz zemlje domaćina već je imao problema jer je "zapeo" nogom prilikom skoka, ali je situacija postala još bizarnija kada je njegov polni organ postao glavni uzrok neuspeha.

Ovaj neobičan incident privukao je veliku pažnju javnosti i medija širom sveta, te je Amirati postao neočekivano popularan i prepoznatljiv kao "skakač s velikim polnim organom", pa je iz tog razloga stigla i "velikodušna" ponuda sajta za odrasle!

Kako piše američki TMZ, jedna stranica za odrasle želi iskoristiti situaciju i u poslovne svrhe. 

- Nudimo mu 250.000 dolara za 60 minutni šou preko web kamere na kojem treba pokazati čime raspolaže, samo mu neće trebati ona druga motka, naravno - rekao je predstavnik stranice za odrasle.

Što se tiče plasmana, dodatni kuriozitet je bio taj što je Amirati pre toga uspešno čistio prethodne visine, da bi neočekivano ostao na rezultatu od 5.60 metara i završio na 12. mestu u svojoj grupi A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading