HRVATI POTCENJUJU SRBE - ONI BI NAM BILI LAKŠI PUT! Pobegli od "delfina", a sad strepe

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Barakude" su razbijene od Amerike i umesto Srbije igraće protiv Španije u četvrtfinalu

HRVATI POTCENJUJU SRBE - ONI BI NAM BILI LAKŠI PUT! Pobegli od "delfina", a sad strepe

Foto: Starsport

Vaterpolo reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pobedila je selekciju Hrvatske rezultatom 14:11 (5:2, 5:3, 1:2, 3:4) u 5. kolu Grupe A na Olimpijskim igrama u Parizu.

Iako su "barakude" mogle pobedom da osvoje prvo mesto u ovoj grupi, odlučili su "namerno" da izgube meč sa Amerikancima, kako bi izbegli okršaj sa selekcijom Srbije u četvrtfinalu.

Tako će izabranici selektora Uroša Stevanovića u borbi za polufinale igrati protiv prvoplasirane Grčke, dok će Hrvatska put do mesta među četiri najbolje reprezentacije tražiti protiv Španije, za koju njihov selektor Ivica Tucak tvrdi da predstavlja teži put do odličja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tucak sa nekadašnjim selektorom Srbije Dejanom Savićem

Pa nažalost, nismo ostvarili cilj da budemo prvi u grupi što smo negde i mislili. Izabrali smo teži put, sasvim zasluženo smo izgubili. Ne pamtim kada smo bili ovako loši, bez ideje, agresivnosti... Kako u odbrani, tako u napadu. Čestitke Amerikancima. Nama sada sledi teži put. Čestitke Amerikancima, sad ćemo videti. Naše želje su otići do kraja, tako da pre ili kasnije morali bismo se sa njima (Špancima, prim.aut.) suočiti. Jedna strašna reprezentacija, fantastični igrači, tim... Da li ćemo imati snage da to prođemo, videćemo - kaže Tucak.

Potom je pričao baš o "delfinima" i rekao ono što smo svi videli.

- Gledao sam Srbiju. Oscilirali ste, niste bili briljantni na ovom turniru. Ali, to se sada sve zaboravlja. Sad sledi ono pravo, nokaut faza. U jednoj utakmici je sve moguće. Sve što se desilo treba baciti u vodu. Videli ste, neki su mislili da će ovi biti prvi, ovi drugi četvrti... Sad počinje pravi turnir i to je to - izjavio je Tucak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading