OBRADOVIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU, A HULIGANI MU UNIŠTILI MURAL! Trener na udaru vandala! (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto bi iko ovo uradio?

OBRADOVIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU, A HULIGANI MU UNIŠTILI MURAL! Trener na udaru vandala! (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Novak Đoković je juče kompletirao tenis zlatom na Olimpijskim igrama, a dan kasnije ne smiruje se euforija, koje će verovatno biti još dugo. Najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je posle neverovatnog finala bio bolji od Alkaraza i svi su svesni koliko mu znači najsjajnije odličje iz Pariza.

Odatle i ogroman broj čestitki kojima se pridružio i Saša Obradović. Legendarni srpski košarkaš, a potom i trener oglasio se na društvenim mrežama i poslao poruku za najboljeg tenisera ikada, ali kroz objavu koja mu nije baš prijala. 

Naime, jedan od najcenjenijih srpskih trenera, nedavno je doživeo neprijatnost kada je saznao da je njegov mural u kraju gde je odrastao uništen. Na njemu je stajao citat "Bez dobre odbrane nema pobede!" uz njegovo ime i prezime, međutim, taj deo je precrtan sprejem. On se požalio na to, a onda šmekerski uputio pohvalu Novaku Đokoviću, nazvavši ga "GOAT".

- Možda i ne zaslužujem da moja slika bude na ovom mestu ili sam ja najmanji problem nekom ko je ovo uradio, uvek ću da volim kraj odakle sam ponikao. Ipak, bravo Nole GOAT! - napiso je Obradović na svom "X" nalogu.

Podsetimo, Saša Obradović je ostao na mestu trenera Monaka, tima sa kojim je uspeo da napravi pravu revoluciju u Evroligi i zaista je nerazumljivo iz kog razloga se čoveku koji toliko voli Srbiju u rodnom kraju ovako skrnavi mural.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading