POSLE DUŽEG VREMENA OGLASILA SE BIKOVIĆEVA DRAGA! Ova fotografija će vam ulepšati dan!

Autor:

Zabava

06.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić je novom objavom na društvenim mrežama raznežila pratioce.

POSLE DUŽEG VREMENA OGLASILA SE BIKOVIĆEVA DRAGA! Ova fotografija će vam ulepšati dan!

Foto: Instagram.com

Ivana Malić i Miloš Biković

Izabranica glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić, novom objavom na društvenim mrežama raznežila je svoje pratioce. Ona se posle dužeg vremena oglasila na Instagramu objavivši fotografiju njihovog sina Vasilija.

Nakon što je postao otac u januaru ove godine Biković se delimično povukao sa društvenih mreža, gde se više ne oglašava tako često, a sada je Ivana otkrila delić njihove svakodnevice. Bikovićeva partnerka je objavila fotografiju iz automobila na kojoj se vidi Miloš kako vozi, dok "na zadnjoj klupi", kako je napisala, sedi ona sa malim Vasilijem u krilu. Preslatka fotografija dečjih stopala zasigurno će vam razvući osmeh.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/ivanamalic_

 

Podsetimo, par je 9. januara ove godine dobio sina Vasilija, a iako Biković retko govori o privatnom životu, nedavno je progovorio o očinstvu, ističući da se u toj ulozi čovek ostvaruje dok je živ.

Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - izjavio je tada Biković za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Biković, inače, trenutno snima novi film "Crvena svila", čije je snimanje nakon Rusije nastavljeno u Kini. Reč je o špijunskom trileru reditelja Andreja Volgina. 

- Završili smo sa ruskim delom snimanja filma "Crvena svila" i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka - napisao je Miloš Biković na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju sa seta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading