POGLEDAJTE KAKVE OBLINE IMA LATINO PLAVUŠA KOJA JE IZBAČENA IZ PARIZA: Olimpijci nisu mogli da joj ODOLE, pa je morala da "leti" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzgodnija takmičarka dolazi iz Paragvaja

POGLEDAJTE KAKVE OBLINE IMA LATINO PLAVUŠA KOJA JE IZBAČENA IZ PARIZA: Olimpijci nisu mogli da joj ODOLE, pa je morala da "leti" (FOTO)

Foto: Instagram.com/luanalonsom

Luana Alonso

Mlada plivačica Luana Alonso je nedavno najavila svoje povlačenje iz sporta u svega 20 godina, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Nakon što nije uspela da prođe kvalifikacije na 100 metara delfinom stilom, Alonso je napustila Pariz, gde se održavaju Olimpijske igre, zbog izbacivanja iz Sela od strane njene delegacije. Paragvajci nisu detaljno objasnili razloge za ovu odluku, već su naveli sledeće:

- Njeno prisutvo stvara neprimerenu atmosferu unutar paragvajskog tima. Zahvaljujemo joj što je postupila prema uputstvima i što je svojevoljno odlučila da ne provede noć u selu.

Valjda je svima jasno šta ovo znači, a ako nije, biće kada vidite njene obline na sledećim fotkama.

 

 

 

 

 

 

Alonso je učestvovala i na Olimpijadi u Tokiju 2021. godine. Nakon toga, takmičila se na Svetskim prvenstvima u Budimpešti, kao i na Južnoameričkim igrama u Asunsionu, 2022. godine, ali očigledno je imala dosta problema sa "napadima" muškaraca...

Međutim, i pored činjenice da je atraktivna plivačica najavila svoj kraj profesionalne karijere nakon neuspeha na OI 2024, fanovi širom sveta su se nadali da će u poslednjem trenutku ipak promeniti odluku. Ona je za lokalne medije tada izjavila:

- Veoma sam emocionalna jer je ovo bila moja poslednja trka. Povlačim se iz plivanja. Plivala sam toliko dugo, 18 godina, i imam toliko emocija...

Ipak, dobro obavešteni paragvajski mediji ističu da je Luana svoje povlačenje najavila mnogo ranije, nevezano za ostvarenja u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading