OGLASIO SE I JEDAN OD NAJVEĆIH NOVAKOVIH HEJTERA: Nekada je prozivao Đokovića - morao je da promeni ploču!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.08.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrebno je dobro razmisliti pre nego što se nešto izjavi.

OGLASIO SE I JEDAN OD NAJVEĆIH NOVAKOVIH HEJTERA: Nekada je prozivao Đokovića - morao je da promeni ploču!

Foto: Tanjug/AP

Adrijano Panata, bivši italijanski teniser, poznat je po svojim hejterskim stavovima prema Novaku Đokoviću, a mnogi smatraju da je na osnovu pojedinih izjava nadmašio i dobropoznatog mrzitelja Bena Rotenbergera.

I dalje se svi dobro sećaju da je navedeni Panata nedavno izjavljivao kako je Novakova karijera završena i da ga na Olimpiskim igrama u Parizu ne očekuje ništa dobro:

- Alkaraz je odavno pokazao da je veoma jak teniser. Što se mene tiče, on i Siner su izjednačeni na prvom mestu. Meni nije najjasnija logika da se za prvo mesto gledaju rezultati iz poslednjih godinu dana. A, što se tiče Đokovića, mislim da nikada više neće pobediti ni Alkaraza ni Sinera.

Foto: Profimedia

Fotografija koja je mnoge zabolela

 

Međutim, samo tri nedelje kasnije Novak Đoković je na maestralan način stigao do zlatnog odličja na svetskoj sportskoj smotri, a samim tim je i Adrijano Panata morao da "promeni ploču":

- Đoković je demonstrirao, ako je bilo ikakve potrebe, da je neverovatan šampion. Rekao sam da mislim da ne može da igra na tom nivou više, ali me je razuverio i zato moram da mu čestitam. Kapa dole - istakao je Italijan koji je još jednom pokazao svu svoju dvoličnost.

Treba samo podsetiti da j Novak Đoković ne samo stigao do zlatene olimpijske medalje u Parizu, već je tokom šest mečeva prikazao superiornost kakva je nezabeležena. Naime, Novak tokom turnira nije izgubio niti jedan set što je ostvarenje vredno pažnje, s obzirom da to nije pošlo za rukom nikome od 1988. godine kada je tenis postao deo olimpijske sportske porodice.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading