MOJA MEDALJA PRIPADA SVAKOM SRBINU! JAKA ĐOKOVIĆEVA PORUKA SVOM NARODU: Nikad niste odustali od mene, ovo je za vas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva je to ljudina!

MOJA MEDALJA PRIPADA SVAKOM SRBINU! JAKA ĐOKOVIĆEVA PORUKA SVOM NARODU: Nikad niste odustali od mene, ovo je za vas!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama Novak Đoković je podelio emotivnu poruku sa sunarodnicima u Olimpijskom selu, a sada se obratio i celokupnoj srpskoj javnosti, koja je uvek stajala iza njega. U pismu je istakao koliko mu znači što je Srbiji doneo ovo zlato, istovremeno ističući podršku koju je dobio od svog naroda.

- Nikad nisam mogao da odustanem od sna da osvojim zlatnu medalju, kao što ni srpski narod nikada nije odustao od mene. Zajedno smo verovali u nemoguće. I dok sam ja možda onaj koji drži medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svakom od nas. Predstavljanje reprezentacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi momenti, ovaj život - ništa ne bi bilo moguće bez vaše bezrezervne podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam. Voli vas Nole - napisao je Đoković.

Čestitke Srbinu i dalje stižu sa svih strana, a koliko voli svoj narod, govori i to da je usred slavlja odlučio da mu se obrati i podeli medalju sa celom nacijom. Jedan jedini, neponovljivi - Novak Đoković.

Podsetimo, osim što je još jednom dokazao kolika je ljudina, uz mnoštvo rekorda koje je tokom karijere oborio, Đoković je na Olimpijskim igrama u Parizu ostvario nešto što nikome do sada nije pošlo za rukom. Naime, srpska sportska ikona je do zlatne medalje stigla bez izgubljenog seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading