SAMO RUSI IMAJU OVOLIKO HRABROSTI! Bokserka ZAPRETILA kontroverznoj Alžirki sa OI da će je NOKAUTIRATI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta joj je Helifove

SAMO RUSI IMAJU OVOLIKO HRABROSTI! Bokserka ZAPRETILA kontroverznoj Alžirki sa OI da će je NOKAUTIRATI (VIDEO)

Foto: Profimedia

Iman Helif, 25-godišnja alžirska bokserka, privukla je pažnju na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je uzela medalju u kategoriji 66 kilograma uprkos višku testosterona. Njen put do ovog uspeha bio je sve samo ne običan, jer se suočavala sa kritikama i kontroverzama čak i pre nego što je stupila u ring.

Pre svog olimpijskog uspeha, Helif se našla u središtu bure, optužena da je muški sportista koji se takmiči u ženskom boksu, da bi sve eskaliralo nakon borbe sa Italijankom Anđelom Karini koja nije mogla da podnese bol njenog udarca i brzo je predala meč.

Od tada su se žene blago uplašile da uđu u ring protiv nje, ali ne i ova Ruskinja. Bokserka Azalia Amineva javno je izazvala Alžirku, tražeći revanš, pozivajući se na prethodnu pobedu nokautom nad njom.

 

 

"Ćao, Iman. Zar ne vidiš da si podigla puno prašine? Pamtiš li našu borbu na prvenstvu u Indiji prošle godine, kad sam te nokautirala? Spremna sam za revanš i da te ponovo nokautiram i vratim za sve devojke koje si pobijedila", rekla je Ruskinja u videu.


Amineva, istaknuta figura ruskog boksa, bila je glasna u svojoj želji da poravna račune sa Helif i njen zahtev je brzo postao viralni hit. Uprkos odsustvu sa Olimpijske scene zbog zabrane ruskim sportistima nakon invazije na Ukrajinu, Azalijin izazov je dodao još jedan sloj intrigama u već burno putovanje Kelif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading