KARLEUŠA JOŠ OŠTRIJE UDARILA NA PROTESTANTE! Zbog Lukasa je psovala, pa opet potkačila Topalka!

Autor:

Zabava

13.08.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au, kako bih vam se naje*ala keve. Jaki ste u gomili, je l'? Kao hijene kad namirišu da je neko bespomoćan? Au, kako meni ovo ide na ku*ac!

KARLEUŠA JOŠ OŠTRIJE UDARILA NA PROTESTANTE! Zbog Lukasa je psovala, pa opet potkačila Topalka!

Foto: ST/Dragan Kadić/Petar Divac

Pevačica Jelena Karleuša opet se oglasila na društvenim mrežama, pa je sada stala u odbranu kolege Ace Lukasa, nakon što je folker verbalno napadnut na protestu opozicije.

Ona se sinoć, kao i danas, oglašavala o kolegama i protestima koji su održani u subotu, a sada je bila vidno besna i zbog Ace Lukasa, te je stala u njegovu odbranu.

- Au, kako bih vam se naje*ala keve. Jaki ste u gomili, je l'? Kao hijene kad namirišu da je neko bespomoćan? Au, kako meni ovo ide na ku*ac! Zašto sam žensko?! Zašto moram da glumim princezu u haljinici? Zašto me je život kaznio? Uskočila bih vam kao lisica u kokošinjac, smradovi jedni! 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

Vređate čoveka koji je po uspehu, po intelektu, po humanitarnom radu, u najmanju ruku, zaslužio da mu napravite prolaz uz aplauz! Jeste li svesni koliko je para dao u svom životu ljudima u nevolji? Jeste li svesni koliko puta je ovaj čovek i dao pare i pevao da drugima pomogne? O karijeri i hitovima da ne govorim! I vi, klošari nebitni, njega vređate?

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Jelena Karleuša i Radiša Trajković Đani

 

Zato i zaslužujete Topalka bivola, koji ne može ni sebi za leđa da zaradi, a kamoli drugima da da. Kakav je to način da vi vređate jednu legendu, zato što nema isto političko mišljenje kao vi? Ko ste vi da pomislite da ste na pravoj strani i da imate pravo da vređate i napadate one koji ne misle kao vi? Šta je ovo? Srednji vek? Inkvizicija?

Podsetimo, sinoć je nakon svečanog dočeka ispred Starog dvora organizovana proslava za naše olimpijce u jednom poznatom restoranu. Pre nego što su sportisti otišli na veselje, najavljeni su nastupi velikih muzičkih imena. Olimpijci će imati priliku da uživaju u pesmama Danice Crnogorčević, Milice Pavlović, Milice Todorović, Radiše Trajkovića Đanija, Željka Šašića, Nikole Rokvića, Tanje Savić i Katarine Ine Gardijan. Međutim, kako je Đani istakao nakon proslave, on se osetio poniženim jer nije stigao da peva na veselju.

Foto: instagram.com/karleusastar

Milan Topalović Topalko

 

Ja dođem u 22 časa i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju... Čekam da pevam, a onda dođu velike zvezde od mojih kolega i naravno održe koncert? A dogovor je svi po nekoliko pesama! Otišao sam u pet, a nisam otpevao nijednu pesmu. Izvinjavam se braći i drugovim, ali nije fer. Bio sam tu, al' ponižen - napisao je Đani na Instagramu.

Nakoj Đanija oglasila se i muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je pružila podršku Trajkoviću.

Pravda za kralja Đanija! Da li je realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pevaču da peva? Ne postoji dan, dragi moj Đani, da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pesme - napisala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading