DAN ODLUKE ZA ZVEZDAŠE! SVE OČI VEČERAS UPRTE U NORVEŠKU: Gde će se crveno-beli boriti za Ligu šampiona?

Autor:

Sport

13.08.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stvari stoje, čeka ih dalek put u Norvešku

DAN ODLUKE ZA ZVEZDAŠE! SVE OČI VEČERAS UPRTE U NORVEŠKU: Gde će se crveno-beli boriti za Ligu šampiona?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde imaće još samo jednu proveru pre nego što dođe utakmica koja će umnogome odrediti dalji tok sezone. Naravno, imaće priliku da u revanšu isprave stvari ukoliko se u prvom kolu ne proslave, ali posle Čukaričkog prekosutra misli Vladana Milojevića biće usmerene samo ka - pa, večeras ćemo saznati kome.

Naime, crveno-beli se u plej-ofu za Ligu šampiona sastaju sa pobednikom dvomeča Bodo Glimt - Jagelonija, a ta dva tima večeras igraju revanš. U prvom susretu u Poljskoj, Norvežani su slavili sa 1:0 zahvaljujući autogolu Digeza i tako napravili ogroman korak ka duelu sa srpskim šampionom.

Republika

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bodo Glimta protiv Jagelonije

Večeras će se odigrati čak 10 revanš mečeva u kvalifikacijama za elitu, a u najranijem terminu od 19 časova, sve oči zvezdaša biće uprte ka Skandinaviji gde se rešava pitanje pobednika. Svakako je favorit Bodo Glimt, budući da igraju kod kuće posle pobede u gostima, ali pita se i šampion Poljske koji svoju šansu traži u "poljuljanom" samopouzdanju protivničkog tima nakon što je u domaćem šampionatu remizirao u poslednjem kolu sa trenutno glavnim rivalom za titulu Vikingom.

Što se tiče Crvene zvezde, Milojevićev tim je slavio protiv Novog Pazara sa ubedljivih 4:1 i zavhaljujući kiksu Partizana protiv IMT, ponovo je zaseo na čelo Superlige Srbije. Prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona biće odigran 20. avgusta u Norveškoj ili Poljskoj, dok će revanš biti na programu osam dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading