NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS! Pogledajte kako se slažu SINOVi Ognjena Amidžića! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Matija uživa sa Perunom, sve usnimila Ognjenova supruga!

NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS! Pogledajte kako se slažu SINOVi Ognjena Amidžića! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularni voditeljski par Mina Naumović Amidžić i Ognjen Amidžić trenutno su na letovanju, na koje su poveli sina Peruna, ali i malog Matiju Amidžića, kog je poznato TV lice dobilo u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom. Mina i Ognjen su vrlo aktivni na društvenim mrežama, a ona je danas podelila divne porodične fotografije.

Republika

Foto: Instagram

Ognjen Amidžić sa malim Perunom

Na jednoj se vide i Ognjen i mali Perun, dok je na drugoj uslikala svog sina sa bratom Matijom. Ova fotografija posebno je raznežila Minine pratioce, koji su se oduševili kad su videli kako se braća slažu.

- Peru i Metju - napisala je Mina preko slike dečaka, koji su bili nasmejani.

Republika

Foto: Instagram

Perun i Matija Amidžić

Inače, ime koje su Ognjen i Mina Amidžić odabrali za svog sina - Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mina je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, odlučila da se obrati putem Instagram storija. Njena poruka bila je jasna i direktna da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

- Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro - napisala je voditeljka nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading