PRED GOSTOVANJE ČUKARIČKOM! Zvezda ima TAJNOG aduta!

Autor:

Sport

13.08.2024

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se ponose zanimljivim podatkom.

PRED GOSTOVANJE ČUKARIČKOM! Zvezda ima TAJNOG aduta!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za peto kolo nacionalnog prvenstva u kojem će se susresti sa ekipom Čukaričkog.

Pod vođstvom trenera Vladana Milojevića, osvajač "duple krune" je ostvario izuzetan učinak od devet mečeva protiv tima sa Banovog brda, postigavši ukupno 24 gola, što je proseku od 2.67 po utakmici.

Statistika jasno pokazuje da fudbaleri Crvene zvezde igraju naročito efikasno protiv Čukaričkog, posebno kada ih sa klupe predvodi Vladan Milojević. Sa osam ostvarenih pobeda, Zvezda je uspela da ostvari značajne rezultate i osvoji važne bodove, zahvaljujući izuzetno ofanzivnoj igri.

Foto: Starsport

Vladan Milojević i pomoćni trener Nebojša Milošević

U proseku, pod vođstvom Milojevića, crveno-beli postižu više od dva gola po utakmici, tačnije 2.67, što je jedan od najboljih rezultata efikasnosti protiv aktuelnih superligaša.

Posebno interesantno je istaći da je trener Vladan Milojević ostvario maksimalan učinak na dva susreta sa svojim bivšim klubom tokom prvog mandata na Marakani, ostvarivši dve ubedljive pobede.

Prva utakmica pod vođstvom Milojevića protiv Čukaričkog odigrana je 6. avgusta 2017. godine, kada je Crvena zvezda trijumfovala rezultatom 3:0, uz golove Filipa Stojkovića i Aleksandra Pešića. Drugi susret, odigran godinu dana kasnije, doneo je pobedu rezultatom 2:1, uz golove Slavoljuba Srnića i Marka Gobeljića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading