GDE BAŠ ONU NAJSKUPLJU? Dobrić se latio mikrofona i šokirao sve - pridružili su mu se Micić i Petrušev! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

11.08.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orila se ffrancuska prestonica od pesme srpskih košarkaša.

GDE BAŠ ONU NAJSKUPLJU? Dobrić se latio mikrofona i šokirao sve - pridružili su mu se Micić i Petrušev! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ꒌЗоран

Uspeli su "orlovi" da se izdignu iz svega što su doživeli u polufinalnom meču protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i u sjajnoj partiju su savladali zvaničnog svetskog šampiona selekciju Nemačke, čime su im sa kamatom vratili za poraz u Manili prethodnog leta.

Plesali su po terenu izabranici selektora Svetislava Pešića i na kraju zabeležili ubedljiv trijumf rezultatom 93:83 u meču u kojem su konstantno bili u vođstvu i što bi se žargonski reklo, čini se da Nemci ne bi stigli do rezultatskog preokreta i da se utakmica do jutra igrala.

Prema očekivanju ubrzo nakon osvajnjaa bronzane medalje usledilo je veliko slavlje tokom kojg su se srpski košarkaški reprezentativci latili i mikrofona. 

Tokom slavlja, Bogdan Bogdanović je zapevao čuvenu Partizanovu verziju "Crne kose", a Nikola Jokić, naizgled pod dobrim uticajem alkohola, pridodao se na mikrofon i u duetu pevao mali delić pesme sa kapitenom.

Ubrzo je usledio i odgovor...

 

 

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić dao je zanimljiv odgovor "grobarskom lobiju" iz reprezentacije nakon njihove pesme "sve za ljubav, sve za Partizan". On je preuzeo mikrofon i zajedno sa svojim saigračima odgovorio navijačkom pesmom crveno-belih.

On je otpevao Luisovu pesmu ""Slike u oku", ali verziju koju pevaju Zvezdini navijači. Dobriću su se pridružili i nekadašnji košarkaši Crvene zvezde Vasilije Micić i filip Petrušev, a sve je naravno izazvalo osmehe kod svih članova srpske košarkaške reprezentacije.

Da podsetimo, srpski košarkaši danas se vraćaju u otadžbinu, a na aerodrom "Nikola Tesla" bi trebali da selete nešto posle 12 časova. Očekuje se da će veliki broj navijača danas krenuti put Surčina da dočeka heroje naše zemlje. 

Bronza zlatnog sjaja stiže u Srbiju.

Sva dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading