KAKVA TRAGEDIJA! Preminuo poznati fudbaler

Autor:

Sport

12.08.2024

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo iznenada

KAKVA TRAGEDIJA! Preminuo poznati fudbaler

Foto: Pixabay

Sveća

Grčka fudbalska zajednica je u šoku nakon što je 21-godišnji Haris Pastras izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Nekadašnji omladinac Olimpijakosa i reprezentacije Grčke, Pastras je ostavio dubok trag u fudbalskom svetu pre nego što je tragično nastradao.

Haris Pastras je bio deo omladinskog tima Olimpijakosa i reprezentacije Grčke, igrajući za U 17 i U 19 timove tokom sezona 2020/21 i 2021/22. Njegova strast i talent su ga izdvojili kao perspektivnog fudbalera sa svetlom budućnošću.

Nedelja ujutru je donela tužnu vest o Pastrasevoj smrti u saobraćajnoj nesreći, ostavljajući porodicu, prijatelje i fudbalsku zajednicu u dubokoj tuzi. Klub Posejdon, u kojem je Pastras poslednje nastupao, izrazio je najdublje saučešće porodici i svima koji su ga poznavali.

Haris Pastras će zauvek ostati u sećanju kao talentovani fudbaler koji je svojim umećem i posvećenošću ostavio trag u grčkom fudbalu. Njegov iznenadni odlazak ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena.

Ovim tragičnim događajem fudbalski svet je izgubio mladog talenta čiji je potencijal obećavao blistavu karijeru. Neka mu je laka zemlja, a njegova porodica i prijatelji neka pronađu snagu da se nose sa ovim nenadoknadivim gubitkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading