NE MOGU DA SHVATE ŠTA IH JE SNAŠLO: Hrvatska u suzama - komšijski mediji proklinju sudbinu!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

11.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Barakude" na dnu bazena.

NE MOGU DA SHVATE ŠTA IH JE SNAŠLO: Hrvatska u suzama - komšijski mediji proklinju sudbinu!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Vaterpolo reprezentacija Srbije je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Delfini" su u velikom fidnalu savladali Hrvatsku rezultatom 13:11 čime su zabeležili istorijsko ostvarenje, stigli su do treće uzastopne najsjajnije olimpisjke medalje.

I dok Srbija slavi, hrvatski mediji ne mogu da dođu sebi šta ih je snašlo. 

Prvi naslovi u medijima jasno prikazuju da im poraz o odlučujućem mesču teško pada, a svakako je najzanimljiviji onaj koji je objavio portal "Index.hr" još tokom meča, u momentu kada je srpska vaterpolo reprezentacija imala prednost od neverovatnih 7:3:

- "Tucak pri 7:3 za Srbiju protiv Hrvatske: Pa koji nam je k*rac?"

Nakon meča usledio je novi niz naslova u kojima komšije "rone suze"

 

Vaterpolo reprezentacija Srbije ispisala je istoriju! ''Delfini'' su pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11 i osvojili treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada se naš nacionalni tim izjednačio sa Mađarskom koja je jedina došla do ovog podviga.

Iako su mnogi sumnjali u uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije nakon lošeg starta turnira i mučne pobede nad Japanom, "delfini" su pokazali svoju izuzetnu borbenost i kvalitet. Nakon poraza od autsajdera Australije, mnogi su ih otpisali, ali su oni, kao pravi šampioni, uspeli da se vrate i pokažu svoju izuzetnu snagu i mentalnu stabilnost.

Paralele sa Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine su očigledne, gde je reprezentacija Srbije takođe imala težak put do finala, ali je na kraju trijumfovala nad Hrvatskom. Ovaj neverovatan uspeh potvrđuje da su "delfini" neprikosnoveni u svetu vaterpola i da su sposobni da se izbore sa bilo kojim izazovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading