I ONE SU ZASLUŽNE ZA USPEH: Supruge i devojke naših košarkaša uveličale proslavu - Pariz je uzdisao za njima! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

11.08.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako slave lepše polovine naših košarkaša

I ONE SU ZASLUŽNE ZA USPEH: Supruge i devojke naših košarkaša uveličale proslavu - Pariz je uzdisao za njima! (FOTO, VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Uspeli su "orlovi" da se izdignu iz svega što su doživeli u polufinalnom meču protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i u sjajnoj partiji su savladali zvaničnog svetskog šampiona selekciju Nemačke, čime su im sa kamatom vratili za poraz u Manili prethodnog leta.

Plesali su po terenu izabranici selektora Svetislava Pešića i na kraju zabeležili ubedljiv trijumf rezultatom 93:83 u meču u kojem su konstantno bili u vođstvu i što bi se žargonski reklo, čini se da Nemci ne bi stigli do rezultatskog preokreta i da se utakmica do jutra igrala.

Prema očekivanju, ubrzo nakon osvajanja bronzane medalje usledilo je veliko slavlje tokom kojeg su se srpski košarkaški reprezentativci latili i mikrofona. Bogdan Bogdanović je zapevao čuvenu Partizanovu verziju "Crne kose", a a ubrzo je stigao i odgovor sa druge strane, kada je povratnik u redove Crvene zvezde Ognjen Dobrić dao zanimljiv odgovor "grobarskom lobiju" iz reprezentacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Uz naše reprezentativce, proslavi u jednom od pariskih lokala prisustvovale su i njihove lepše polovine koje su uveličale i ulepšale proslavu ovog, slobodno se može reći, istorijskog ostvarenja naših košarkaša.

 

 

Komentari na njihovo prisustvo bili su listom pozitivni, a naviajči su im dodelili zlatnu olimpijsku medalju.

Naši zlatni košarkaši danas se vraćaju u srpsku prestonicu. Doček je organizovan na aerodromu "Nikola Tesla", a uskoro očekujemo da ih i vidimo na balkonu Skupštine grada Beograda, zajdno sa ostalim članovima srpskog olimpijskog tima koji je sa svetske smotre sporta u Parizu donela pet medalja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading