MIŠKO PONOVO BACA BOMBE: Aleksa pravi transfer karijere?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramović pokazao veliki kvalitet u Parizu!

MIŠKO PONOVO BACA BOMBE: Aleksa pravi transfer karijere?

Foto: Profimedia

Košarkaš Srbije, Aleksa Avramović, ostvario je zapažen uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je sa reprezentacijom osvojio bronzanu medalju. On je takođe proglašen za najboljeg defanzivnog igrača turnira, što je još jedan dokaz njegovog talenta i doprinosa timu.

Njegov agent, Miško Ražnatović, otkrio je javnosti da Avramović ima klauzulu u ugovoru sa ekipom CSKA koja mu omogućava da izađe iz postojećeg ugovora ukoliko se pruži prilika za potencijalni NBA transfer. Ova informacija je izazvala veliku pažnju u košarkaškim krugovima i pokrenula spekulacije o mogućem prelasku u najjaču košarkašku ligu na svetu.

Avramović je tokom Olimpijskih igara pokazao izuzetne veštine i doprineo uspehu srpske reprezentacije. Njegovo proglašenje za najboljeg defanzivnog igrača turnira dodatno ističe njegovu sposobnost da se izdvoji među vrhunskim košarkašima širom sveta.

Aleksa Avramović je svojim sjajnim igrama na Olimpijskim igrama u Parizu skrenuo pažnju na sebe i otvorio vrata potencijalnog transfera u NBA. Njegov talenat, posvećenost i rezultati na terenu ukazuju na sjajnu budućnost, kako za njega lično, tako i za srpsku košarku u celini. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja u vezi sa Avramovićevom karijerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading