KAKAV HIT NA DODELI MEDALJA! Šeik čeka da ga Bogdan primeti, a on se zagledao u NJEGA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim osvajanjem bronzane medalje, košarkaši Srbije su još jednom potvrdili svoj status kao jedni od najboljih timova na svetu.

KAKAV HIT NA DODELI MEDALJA! Šeik čeka da ga Bogdan primeti, a on se zagledao u NJEGA (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Košarkaška reprezentacija Srbije postigla je značajan uspeh na Olimpijskim igrama osvojivši bronzanu medalju, što je izazvalo veliko oduševljenje među navijačima. Nakon finalne utakmice između SAD i Francuske, održana je svečana ceremonija dodele medalja u Bersi dvorani gde su naši košarkaši bili pravi hit.

Nakon što su savladali aktuelnog prvaka sveta - selekciju Nemačke, košarkaši Srbije su imali višesatno slavlje u prestonici Francuske. Opušteni i veseli, stigli su na postolje kako bi primili zasluženu nagradu.

Jedna od najzanimljivijih scena sa ceremonije dodele medalja bila je kada je šeik Saud Ali Al Tani dodeljivao nagrade našim košarkašima. Kapiten Bogdan Bogdanović nije odmah primetio šeika jer je bio zauzet gledajući čuvenog francuskog glumca Omara Sija, poznatog po ulozi u popularnoj "Netfliksovoj" seriji "Lupin". Očigledno oduševljenje kapitena naše reprezentacije ovim glumcem izazvalo je smeh među prisutnima, dok je sama scena postala jedan od nezaboravnih trenutaka ceremonije.

 

 


Ovim osvajanjem bronzane medalje, košarkaši Srbije su još jednom potvrdili svoj status kao jedni od najboljih timova na svetu, ostavljajući snažan utisak na globalnoj sportskoj sceni. Srbija može biti ponosna na svoje košarkaše i njihov neumorni duh koji ih je doveo do ovog velikog uspeha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading