NE PROVOCIRA. NEGO UŽIVA U TOME! Bogdanović uzvratio OŠTRO - "Uvek ću se TAKMIČITI!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o ovom potezu!

NE PROVOCIRA. NEGO UŽIVA U TOME! Bogdanović uzvratio OŠTRO - "Uvek ću se TAKMIČITI!"

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije je na Olimpijskim igrama u Parizu pokazala izuzetno srčanu igru, naročito protiv reprezentacije SAD sastavljene od najvećih NBA zvezda. Iako su Amerikanci imali sastav koji je izazivao rasprave da li je to najjači "drim tim" u istoriji, ekipa Srbije je pružila žestok otpor do samog kraja meča, umalo praveći veliku senzaciju. Vođeni kapitenom Bogdanom Bogdanovićem i trostrukim MVP igračem najjače svetske lige, Nikolom Jokićem, Srbi su pokupili simpatije širom sveta.

Bogdan Bogdanović je bio jedan od ključnih igrača reprezentacije Srbije, pogađajući iz svih pozicija i pljuštale su trojke. Posebno zanimljiv bio je njegov potez proslave trojki na specijalan način - potezom Karmela Entonija, što je izazvalo pažnju medija i rasprave o tome da li je to bila provokacija prema popularnom Melu, jednom od najprefinjenijih šutera u istoriji igre pod obručima.

Foto: www.profimedia.rs

 

Iako je u žaru borbe došlo do rasprave i ispsovanih reči sa Lebronom, nakon utakmice je došlo do zagrljaja koji je pokazao da je reč o običnom takmičarskom duhu. Međutim, situacija sa Karmelom Entonijem je bila potpuno drugačija, a Bogdanović je kasnije demantovao spekulacije o provokaciji, ističući da uživa u igri i takmičenju, te da gleda na Karmela kao na legendu koju poštuje.

- Ako me poznajete, onda znate da uživam u igri. Volim da se takmičim i uvek ću se takmičiti. Sve je to žar borbe. To radim (Karmelov potez) već duže vreme. Znam da neko misli da je to provokacija ili tako nešto. Ali to su mediji. Za mene je to samo uživanje i takmičenje u sportu koji poštujem. Gledam na Karmela kao na legendu. Ništa više od poštovanja i konkurentnosti - izjavio je Bogdanović, prenosi "AP".

Nakon osvajanja bronzane medalje, Bogdanović je otišao do Karmela Entonija i njih dvojica su se dugo zagrlili, što je bio emotivan trenutak koji je pokazao poštovanje i sportski duh između ova dva vrhunska košarkaša. Za Bogdanovića, ovo je bila druga olimpijska medalja, nakon što je Srbija osvojila srebro u Rio de Žaneiru 2016. godine, kada je imao 23 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading