ALEKSA SE JUTROS OGLASIO I OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! Ovim gestom je potpuno oduševio čitavu naciju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova poruka nosi duboko emotivno značenje.

ALEKSA SE JUTROS OGLASIO I OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! Ovim gestom je potpuno oduševio čitavu naciju (FOTO)

Foto: Profimedia

Reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, donoseći radost svojoj naciji. Naši košarkaši su briljirali u meču protiv moćnih Amerikanaca, došavši na korak od pobede. Tokom dodele medalja, videlo se koliko ovaj uspeh znači košarkašima, a posebno je Aleksa Avramović privukao pažnju kada je poslao moćnu poruku iz biblije. Citirajući reči iz knjige proroka Avakuma, Avramović je napisao:

- Vjeruj! Gospod Bog je sila moja i daće nogama mojim snagu i uzvešće me na visine, da bih pobedio u pesmi Njegovoj.

 

 


Tokom ceremonije dodele medalja, košarkaši su ukrali šou i oduševili svet svojim emocijama. Njihova radost i uzbuđenje bili su jasno vidljivi, pokazujući koliko im je značilo osvajanje bronzane medalje. Fotografije sa dodele medalja prikazuju emotivne trenutke koji su dirnuli mnoge širom sveta.

Aleksa Avramović istakao se posebnim gestom tokom dodele medalja, kada je citirao reči iz Starog zaveta, iz knjige proroka Avakuma. Njegova poruka nosi duboko emotivno značenje i simbolizuje veru, snagu i pobedu, te je time dodatno obogatila ovaj veliki sportski događaj.

Olimpijske igre u Parizu donele su veliku radost i ponos Srbiji, a bronzana medalja koju je osvojila košarkaška reprezentacija istinski je simbol sportskog dostignuća i upornosti. Emotivni trenuci tokom dodele medalja i poruka koju je poslao Aleksa Avramović samo su dodatno učvrstili značaj ovog istorijskog trenutka za srpsku košarku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading