ALEKSA JE POSTAO HIT NA DRUŠTVENM MREŽAMA! Na dodeli medalja je uradio OVO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak ovog trenutka postao je viralan.

ALEKSA JE POSTAO HIT NA DRUŠTVENM MREŽAMA! Na dodeli medalja je uradio OVO (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je pobedom nad selekcijom Nemačke rezultatom 93:83, došla do bronzanog odličja na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tokom dodele medalja košarkaškim reprezentacijama na Olimpijskim igrama u Parizu, desila se zanimljiva scena koja će sigurno biti upamćena. Legendarni Španac Pau Gasol prvo je uručio medalje, a potom je na "scenu stupio" predsednik Svetske košarkaške federacije (FIBA) Šeik Saud Ali Al Tani.

Jedan od nezaboravnih trenutaka bio je kada je Aleksi Avramoviću uručivao nagradu, a ovaj mu je srdačno uzvratio "hvala mnogo moj prijatelju". Ova srdačna gestikulacija izazvala je pažnju javnosti, a snimak ovog trenutka postao je viralan na društvenim mrežama.

 

 


Aleksa Avramović, novi košarkaš CSKA, istakao se na Olimpijskim igrama u Parizu i proglašen je za najboljeg defanzivca celog turnira. Ovaj mladi košarkaš ostvario je izuzetne rezultate tokom takmičenja, te time zasluženo osvojio ovo prestižno priznanje.

Reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj rezultat bio je plod napornog rada i predanosti cele ekipe, a predstavlja veliko dostignuće za srpsku košarku.

Navedeni detalji sa dodele medalja na Olimpijskim igrama u Parizu sigurno će ostati upamćeni kao nezaboravni trenuci za sport i za reprezentaciju Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading